KAD SRBINU "PUKNE FILM": Sergej nokautirao "najdražeg rivala", pa isključen (VIDEO)

Novosti online

05. 12. 2021. u 19:14 >> 19:44

REPREZENTATIVAC Srbije Sergej Milinković Savić ponovo je zablistao u dresu Lacija, ali je na kraju vrlo iznerviran napustio teren usled isključenja.

КАД СРБИНУ ПУКНЕ ФИЛМ: Сергеј нокаутирао најдражег ривала, па искључен (ВИДЕО)

Tanjug/AP

On je, naime, postigao gol i zabeležio asistenciju na gostovanju Sampdoriji, i to već u prvom poluvremenu, da bi u drugom zbog nesportskog ponašanja dobio dva uzastopna žuta kartona.

Najpre je u sedmom minutu Imobile oduzeo loptu domaćinima, a kada je to video, "SMS" je počeo da trči po desnom krilu. Kapiten Lacija je loptu dodao levo od sebe, Zakanjiju, ovaj idelno uposlio Srbina koji nije časio časa već levicom, "iz prve" poslao loptu u bliži  ugao gola Sampdorije.

Kada je Zakanji deset mninuta kasnije asistirao kapitenu za 0:2, Sergej je opet stupio na scenu.

Igrao se 37. minut, a naš reprezentativac je kroz sredinu idealno uposlio Imobilea koji je svojim drugim golom na meču doneo velikih 0:3 Lacijalima pred odlazak na predah.

Milinković Savić je tako nastavio "teror" nad Sampdorijom, protiv koje je ostvario učinak kakav zasad nije uspeo ni protiv jednog drugog italijanskog tima: u mečevima s Đenovljanima, bio je "kriv" za četiri asistencije i postigao četiri gola.

Međutim, naš as je u 67. minutu isključen kada je, nezadovoljan što nije dosuđen prekršaj nad njim, odmah napravio faul, javno je zbog toga opomenut, pa je počeo vrlo glasno da se buni. 

Sudija Fabri je "SMS"-u pokazao istog časa žuti karton po drugi put na ovom meču, time i crveni, pa je pri vođstvu od 0:3 srpski fudbaler morao prerano u svlačionicu.

Lacio je do kraja uspeo samo da ublaži poraz: Gabijadini je u 89. minutu postavio konačan rezultat, 1:3.

Učinak Sergeja Milinkovića Savića u Seriji A


Sezona 2017/2018 12 golova - 3 asistencije
Sezona 2018/2019 5 golova - 3 asistencije
Sezona 2019/2020 7 golova - 4 asistencije
Sezona 2020/2021 7 golova - 9 asistencija
Sezona 2021/2022 5 golova - 5 asistencija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!