HRVAT HVALI LUKU: Jović konačno staje na noge

M. Bl.

06. 12. 2021. u 08:00

ČEKALI su u Realu, čekao je i Luka Jović i u subotu uveče su dočekali.

ХРВАТ ХВАЛИ ЛУКУ: Јовић коначно стаје на ноге

Foto: AP

Posle 22 meseca srpski napadač je na gostovanju Sosijedadu obavio golgeterske radove, a pre toga je upisao i asistenciju, pošto je Vinisijus na njegovo dodavanje postigao vodeći gol za kraljevski klub. Malo je to da bi se formirao utisak o buđenju reprezentativca Srbije, ali sasvim dovoljno da stignu pohvale koje bi trebalo da podignu i motivišu Luku pred nastavak sezone.

- Sjajnih prvih 30 minuta, pa gubitak kontrole. A onda odlično drugo poluvreme. Šta reći o Vinisijusu, postiže golove, igra kvalitetno, posvećen je... A Jović mora biti istaknut u prvi plan. Odradio je dobar posao, asistirao, a zatim bio spreman za gol koji je postigao - zadovoljno je po završetku meča u San Sebastijanu konstatovao trener Reala Karlo Ančeloti.

Jovićev imenjak, iskusni vezista Modrić, takođe nije krio sreću zbog dobre partije momka koji je duži vremenski period proveo više na tribinama nego na klupi ili terenu.

- Luka je odigrao vrlo kvalitetnu utakmicu. Postići i namestiti gol posle dugog perioda neigranja. Pokazao je da je neko na koga može da se računa - podvukao je Hrvat.

Ono što je za Madriđane jednako važno je da povreda prvog napadača Karima Benzeme, zbog koje je napustio teren u 17. minutu, nije ozbiljnije prirode i da će najverovatnije propustiti samo sutrašnji meč Lige šampiona protiv Intera na "Santjago Bernabeu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!