"OVO NAM MNOGO ZNAČI ZA TITULU" Stanojević pred Partizan - Novi Pazar uputio apel "grobarima"

Tanjug

04. 12. 2021. u 16:40

SVESTAN je trener Partizana, Aleksandar Stanojević važnosti utakmice protiv Novog Pazara u 19. kolu Superliga Srbije.

ОВО НАМ МНОГО ЗНАЧИ ЗА ТИТУЛУ Станојевић пред Партизан - Нови Пазар упутио апел гробарима

FOTO: M. Vukadinović

- Igramo utakmicu koja mnogo znači u borbi za titulu, igramo protiv Novog Pazara koji osam utakmica ne zna za poraz - rekao je Stanojević i dodao:

- Mnogo je lakše protiv sutrašnjeg protivnika igrati kod kuće. Izuzetno su agresivni, borbeni i teško je probiti njihov blok. Od promene trenera igraju veoma disciplinovano, čvrsta, homogena ekipa koja igra dobru tranziciju.

Trener Partizana se nada i velikoj podršci navijača.

- Mnogo nam je značila podrška protiv Voždovca i Dubočice, nadam se da će biti tako biti u nedelju. Fokusirani smo, imamo svežinu i jedva čekamo početak utakmice. Vujačić se vratio, kao i Holender i Terzić, verujem da su u takmičarskom ritmu. Kraj je polusezone, ali se nadam da smo zadržali svežinu i da će sve biti kako treba.

Aleksandar Stanojević/FOTO: FK Partizan

Stanojević je rekao i da je svima u klubu veoma teško zbog smrti legende kluba Momčila Moce Vukotića.

- Mi kao deca smo učeni da je Moca Vukotić najveći igrač u istoriji Partizana, da je jedini igrač tog kvaliteta koji nije želeo da ostane u inostranstvu, već se vratio u Partizan. Za nas mlađe bio je sinonim za Partizan i mnogo nam je teško zbog njegove smrti. Slažem se sa predlogom Saše Ilića da stadion Partizana ponese ime Momčila Moce Vukotića.

Takođe, iz Partizana su apelovali za pomoć bivšem golmanu crno-belih Radovanu Radakoviću, koji se bori protiv teške bolesti, a za čije lečenje u Turskoj nedostaje još 50.000 evra.

Za pomoć Radovanu Radakoviću potrebno je poslati poruku 1082 na broj 3030.

Utakmica Partizan - Novi Pazar na programu je u nedelju od 15.45.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)