PRST - ZNAK OLAKŠANJA! Kvinsi Menig proslavio gol na neobičan način: "To sam uradio jer sam bio ljut na sebe zbog promašaja"

M. BLAŽIĆ

29. 11. 2021. u 21:46

NIJE holandski ofanzivni vezista Kvinsi Menig (26) još na nivou koji se očekivao po dolasku iz Tventea, ali poslednja dva prvenstvena kola nagoveštavaju mnogo bolja izdanja kada u zimskoj pauzi odradi prve pripreme sa ekipom.

ПРСТ - ЗНАК ОЛАКШАЊА! Квинси Мениг прославио гол на необичан начин: То сам урадио јер сам био љут на себе због промашаја

FOTO: M. Vukadinović

Posle gola Vojvodini u derbiju prošle nedelje Menigovo ime se našlo na semaforu i na Voždovcu (3:0).

Proslava gola kada je stavio prst na usta zaintrigirala je sve koji su ispratili utakmicu bilo na krovu tržnog centra, bilo putem malih ekrana, a juče je stiglo i objašnjenje od najboljeg pojedinca duela sa "zmajevima".

- Zaista sam presrećan što sam postigao prvi pogodak na utakmici. Što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, pošto sam ranije propustio mnogo šansi. Sada je konačno sve došlo na svoje. U fudbalu je sve u kontinuitetu, nema stajanja - kaže Menig, kome je to bio treći superligaški gol.

Pohvale na račun možda i najatraktivnije letnje akvizicije nije štedeo ni trener Aleksandar Stanojević.

- On je stranac, mora stalno da igra tako, i na njemu je pritisak. Sa druge strane, on je došao pre tri meseca. Igra promenljivo iz razloga što nije prošao pripreme sa nama, ali opet je bio taj koji je otvorio utakmicu na najbolji način za nas.

Partizan do kraja 2021. ima još pet mečeva. Prvi je sutra u osmini finala Kupa Srbije u Nišu protiv Dubočice, a za vikend u Humsku dolazi Novi Pazar. Zatim 9. decembra sledi bitka sa Anortozisom za evropsko proleće, pa gostovanje Metalcu i na kraju 15. decembra u Partizanov dom stiže Kolubara.

Marković ne mora "pod nož"

POVREĐENI kapiten crno-belih Lazar Marković najverovatnije neće morati na operaciju usled povrede ključne kosti, pokazali su jučerašnji pregledi uz konsultacije brojnih medicinskih stručnjaka. Prema dosadašnjem tempu i predviđanjima daljeg toka oporavka, realno je očekivati da Markec potpuno spreman dočeka početak priprema za drugi deo sezone sredinom januara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili