"VLAHOVIĆ JE IGRAČ KOGA SVAKI VRHUNSKI TIM MORA DA IMA": Legendarni Italijan oduševljen Srbinom

Novosti online

24. 11. 2021. u 15:42

LEGENDARNI italijanski napadač Kristijan Vijeri ne krije oduševljenje zbog igara koje prikazuje Dušan Vlahović u dresu Fiorentine.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ ИГРАЧ КОГА СВАКИ ВРХУНСКИ ТИМ МОРА ДА ИМА: Легендарни Италијан одушевљен Србином

Tanjug/AP

Popularni "Bobo" je u autorskoj emisiji na "Bovo TV" pohvalno govorio o Srbinu i on smatra da je reprezentativac naše zemlje najbolji mladi napadač na svetu uz Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda.

Nekadašnji napadač Juventusa, Intera, Lacija... smatra da se Vlahović odlično privikao na Seriju A i da bi za njega idealno bilo da karijeru nastavi u Bajernu, naravno, ako bi to bilo moguće.

- Da sam na mestu Bajerna i da moram da zamenim Levandovskog, otišao bih po Halanda i Vlahovića. Napadač Fiorentine u Nemačkoj bi lako postigao 30 golova u sezoni. Igra odlično u "violi", a Vlahovićeva klasa u svakom meču dolazi još više do izražaja - rekao je Vijeri.

Nakon toga je 48-godišnjak iz Bolonje detaljno analizirao igru sjajnog srpskog napadača.

- Vlahović je Srbin, a oni, kao Hrvati, Argentinci i Urugvajci se odmah i lako prilagođavaju na našu ligu. Temperamentni su i uvek spremni za borbu. Ako bi otišao u Juventus, tamo bi lako postigao 28 golova. Toliko je brz, snažan i tehnički moćan, da ostavlja utisak. Impresivan je, a igra Fiorentine mu prija i uzdiže ga. Gledajući njega i Harija Kejna, procenjujući potencijal i razliku u godinama, uvek uzimam mladog Srbina.

Dušan Vlahović/FOTO: EPA

Nije se ovde zaustavio kada su reči hvale za Dušana u pitanju.

- Iako je očigledno da je napadač Totenhema trenutno spremniji, s obzirom na karijeru koju ima, pred Vlahovićem je budućnost. Za mene su Dušan i Haland fudbaleri koje svaki vrhunski tim mora da ima. Od njih nema jačih. Kažu Vlahoviću odgovara Serija A. Ja kažem da je u svakoj ligi teško dati gol! Voleo bih da Vlahovića što pre vidim u Ligi šampiona - zaključio je Vijeri.

Vlahović trenutno deli prvu poziciju sa Ćirom Imobileom na čelu liste strelaca - obojica igrača su do sada postigla po 10 golova.

BONUS VIDEO: "AJ, PA, PUKNI ZORO!" U svlačionici Srbije veliko slavlje zbog plasmana na Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri