"NIJE BILO LAKO, ZATO JE KUP LEP": Stanković izneo utiske posle pobede Zvezde u Inđiji

Novosti online

18. 11. 2021. u 16:06

FUDBALERI Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pošto su pobedili Inđiju u gostima sa 1:0. Utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

НИЈЕ БИЛО ЛАКО, ЗАТО ЈЕ КУП ЛЕП: Станковић изнео утиске после победе Звезде у Инђији

FOTO: FK Crvena zvezda

Branilac trofeja u najmasovnijem takmičenju je slavio na severu naše zemlje pogotkom Rišaira Živkovića, kome je to prvenac u klubu sa stadiona "Rajko Mitić".

Meč je bio dinamičan i pravo je čudo kako nije viđeno više golova. Treba reći da je i Inđija nekoliko puta opasno zapretila.

- Uvek su teške utakmice posle reprezentativne pauze. Vredno smo trenirali, ali je bilo samo 12-13 igrača koji su mogli da urade sve. Na veoma teškom terenu, bitan je bio prolaz i čestitam momcima što su uspeli. Nije bilo lako, ali je zato i lep Kup. Dobra utakmica posle pauze, u uslovima koji nisu bili idealni, kako za nas, tako i za njih. Uspeli smo da pobedimo, a sada se okrećemo teškom gostovanju protiv Mladosti u Lučanima - rekao je Stanković.

Zvezda u nedelju gostuje u Lučanima (13.30), a onda narednog četvrtka u Beograd dolazi Ludogorec u 5. kolu Lige Evrope.

- Takmičimo se na tri fronta, i to je takođe veoma lepo. Svako takmičenje je važno i moramo dobro da odigramo svaku utakmicu da bi išli dalje, i ne sumnjam da će biti tako. Uspeli smo da rotiramo, jer nisam želeo da reskiram sa momcima koji su se jutros vratili sa reprezentativnog okupljanja, ali će i oni biti u rosteru već za meč u Lučanima - zaključio je strateg crveno-belih.

BONUS VIDEO: Orlovi slave u svlačionici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna