"ŽGOLJO, OSTAJEŠ NAM U SRCIMA" Tragično nastradala fudbalerka koju su svi voleli

Novosti online

05. 11. 2021. u 11:27

FUDBAL je doživeo jedan bolan, tužan udarac.

ЖГОЉО, ОСТАЈЕШ НАМ У СРЦИМА Трагично настрадала фудбалерка коју су сви волели

FOTO: Portal Antena M

Bivša reprezentativka Bosne i Hercegovine, koja je svojevremeno igrala i u Srbiji za Radnički, Amela Fetahović nastradala je u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu.

- Nesreća se dogodila u Starom gradu. Ona je imala lakše povrede, ali je tokom popodneva, nažalost, preminula - potvrđeno je za Radio Sarajevo.

Od Amele Fetahović se opraštaju mnogi koji su je znali, a naročito se istakla Fejsbuk objava njene saigračice Aide Hadžić:

- Kada sam počinjala da igram fudbal, jedna od retkih starijih igračica koja je imala razumevanja i strpljenja za nas mlađe... Hvala ti na tome. Hvala ti što si za nas uvek imala reči ohrabrenja i podrške i hvala ti na svim onim predobrim partijama koje si pružala na terenu, imali smo šta da vidimo i naučimo. I dalje ne mogu da verujem i molim dragog Boga da ti podari najlepše mesto na nebu i da se i gore nastaviš smejati kao što si se uvek i smejala. Žgoljo, jarane, neka ti je laka zemlja bosanska. I da, prodaj im i gore onaj neki “no look” pas. Majstore. I nisam nikad psovala po društvenim mrežama, niti je ova objava za takvo nešto, ali ljudi, nemojte da se zaje*avate i mislite da ste neko i nešto i da uzimate život zdravo za gotovo. Budite ponizni, zahvalni, volite svoje najmilije, ljubite ih, grlite, poštujte svakoga i budite ljubazni prema svakome jer što bi moja mater rekla, ne dešava se zlo za godinu, već za sekundu - napisala je Aida Hadžić.

 

I matični klub nastradale fudbalera, "SFK 2000", oglasio se ovim tužnim povodom na društvenim mrežama:

- S velikom tugom primile smo vest o tragičnoj smrti Amele Fetahović, koja je podlegla povredama nakon saobraćajne nesreće.

Naša "Žgoljo" bila je omiljena, voljena i sjajna osoba. Dete je SFK, nosila je naš dres dugi niz godina i ostavila je dubok trag u fudbalu. O njoj govore trofeji, nagrade i izvrsni sportski rezultati, a pored toga, svako društvo bi poželjelo Amelu.

Mislima i molitvama smo uz porodicu i prijatelje i gubitak drage Amele predstavlja gubitak osobe koja je mnogo značila i dala našem klubu. U našim srcima zauvijek ostaješ", navodi se u objavi SFK 2000. 


BONUS VIDEO Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju