KATAI PREUZEO RIZIK: Zbog ovoga će navijači Zvezde još više obožavati "El Magika"

Novosti online

02. 11. 2021. u 14:30

NIKAKO Aleksandar Katai da poveže nekoliko meseci bez zdravstvenih problema.

КАТАИ ПРЕУЗЕО РИЗИК: Због овога ће навијачи Звезде још више обожавати Ел Магика

FOTO: FK Crvena zvezda

Majstortsvo na fudbalskom terenu nikada nije dolazilo u pitanje, ali nešto lošije zdravlje kao da je koštalo "El Magika" veće karijere.

Ruku na srce, nije loše igrao ni u inostranstvu, ali svoje najbolje partije je pružao u crveno-belom dresu. Zvezda sa Kataijem i bez njega dve različite dimenzije. 

Najbolje se videlo na poslednja dva gostovanja u Surdulici i Kragujevcu. Posle kiksa sa Radnikom, Katai je odlučio da se pre vremena vrati na teren, roviti i na svoju odgovornost.

Naime, kako saznaje MaxBet sport, “desetka” Zvezde je rekla šefu stručnog štaba, da na njega može da računa od starta protiv Radničkog.

Bilo je to iznenađenje, pošto je najavljeno da će vezista da preskoči gostovanje u Kragujevcu posle povrede lista dva dana pre utakmice.

Niko nije želeo da se rizikuje, ali jedan od najboljih igrača crveno-belih je imao ogromnu želju, nije mario za rizik, već je preuzeo odgovornost i isplatilo se na kraju golom uz činjenicu da je izdržao fizičke napore.

Katai je još jednom pustio magiju, a trebaće i u četvrtak kada Zvezda igra protiv Midtjilanda na Marakani u četvrtom kolu Liga Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna