"DEČKO ME JE ODUŠEVIO!" Dejan Stanković fasciniran jednim igračem Zvezde u Kragujevcu

Novosti online

31. 10. 2021. u 15:30

ZVEZDA je u Surdulici prošla kao "bos po trnju" u prošlom meču, u Kragujevcu je bila "druga pesma", pa i ne čudi reakcija njenog trenera, Dejana Stankovića, koji je posebno istakao jednog pojedinca.

ДЕЧКО МЕ ЈЕ ОДУШЕВИО! Дејан Станковић фасциниран једним играчем Звезде у Крагујевцу

FK Crvena zvezda

Podsetimo, Radnik je u sredu pobedio Crvenu zvezdu, ali se ona iskupila - crveno-beli su u gostima savladali kragujevački Radnički, posle čega je strateg šampiona rekao najpre sledeće:

- Drago mi je zbog pobede, zbog momaka, uz ovakvu publiku je to mnogo lakše. Svaki navijač je prepoznao momenat u kome smo se našli. I, upravo nam je publika dala vetar u leđa, započeo je Stanković izjavu za Arenu sport.

Iako je naredno pitanje bilo vezano za oporavak i takmičarski povratak Aleksandra Kataija, Zvezdin strateg je istakao (i) nekog drugog:

FK Crvena zvezda

Njegoš Petrović

- Što se igrača tiče, svi su na terenu bili fenomenalni, a meni je, naravno, drago je zbog Saleta (Kataija) što je odigrao sat vremena. Dobije se tu na kvalitetu, na igri... Ipak, izdvojio bih Njegoša (Petrovića). Dečko je odigrao perfektnu utakmicu, pokazao u svakom momentu da može da odgovori svakom zadatku. Neka tako nastavi, ja sam prezadovoljan", zaključio je Dejan Stanković.

 

Podsetimo, naredni meč Zvezda igra u četvrtak od 21 sat na svom terenu protiv Midtjilanda u 4. kolu Lige Evrope.


BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega