TIP – NAJBOLJE IZ BROJA: Sosijedad umoran u Madridu

Novosti online

23. 10. 2021. u 12:12

PRED vama je novi tip i novi predlozi za klađenje.

ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Сосиједад уморан у Мадриду

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

*  DARKO BRAŠANAC (Španija 1) igra na Atletiko

ATL. MADRID – SOSIJEDAD 1
- Atletiko je izgubio od Liverpula u Ligi šampiona, ali u prvenstvu protiv Sosijedada očekujem potpuno drugačiji rasplet. Smatram da gostujući trener neće stići da osveži ekipi posle gostovanja Šturmu u četvrtak, u Ligi Evrope.

* NENAD DžODIĆ (Francuska 1) 

ST. ETJEN – ANŽE 1X
- Sent Etjen je zaboravio da pobeđuje. Start sezone je bio bajkovit posle četiri kola i deset osvojenih bodova. Međutim, već od narednog meča, sve se srušilo i krenulo nizbrdo. Trener Klod Puel nema načina, ili ne zna više kako da motiviše svoje izabranike. Potrošio je i sve „kredite“, preti mi otkaz ako iz duela sa Anžeom izađe kao poražen. 

* IVAN KECOJEVIĆ (Španija 2)

EIBAR – KARTAHENA 1
- Eibar pripada grupi vodećih timova, i iz nje teško može da ispadne posle duela sa  Kartahenom, koja je vezala tri pobede, ali nije taj kalibar, da kod kuće i na strani podjednako dobro može da se nadigrava sa protivnikom. 

* MILOŠ STANIMIROVIĆ, trener i menadžer iz Atine
ATROMITOS– JONIKOS  1
- Duel Atromitosa sa Jonikosom je lokalni derbi. Domaćin se za ovu sezonu baš dobro pojačao, ali se to ne vidi na tabeli.  Osvojenih pet bodova posle šest kola, ne poklapaju se sa ambicijama koje ima uprava iz Tripolija. Mislim da je ovaj meč za Atromitos idealna prilika da pojača samopouzdanje. 

* MILOŠ JOSIMOV (Finska 2)
PK 35 – KPV 1
- Gazda i glavni finansijer KPV najavio je odlazak iz kluba u koga je osam godina samo ulagao. Najboljim igračima već je našao agažmane, pa je izvesno je da će sa klincima u posledni meč. 
 

BONUS VIDEO - ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda