STANOJEVIĆ PRED RADNIK: "Spreman sam da suspendujem igrača ukoliko ovo uradi!"

Novosti online

16. 10. 2021. u 18:47

Duel protiv Radnika je važniji od Genta, igrači to znaju i nema govora da bude manjka motivacije, izjavio je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević pred duel 13. kola Superlige Srbije protiv Radnika.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД РАДНИК: Спреман сам да суспендујем играча уколико ово уради!

FOTO: FK Partizan

Stanojević je analizirao ekipu sa juga Srbije. 

- Čvrsta su ekipa, teško ih je "probiti", primili su samo tri gola na gostovanjima, moramo da budemo strpljivi i igramo do kraja. Imaju brze igrače po bokovima i odličnog trenera Dušana Ðorđevića koji se pokazao u Čukaričkom, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Strateg "parnog valjka" dodaje da će njegov tim nastupiti u najjačem sastavu. 

- Titula, Evropa, Kup, nisam to ja postavio, to je prirodno. Za mene je prvenstvo prioritet, najduže takmičenje, ali videli ste u kakvom sastavu smo igrali protiv Trajala.  Možda mi ne biste verovali, ali meni je Radnik važniji od Genta. Lično meni. Igrači to znaju, rekao sam im. Naravno da je evropski meč bitan zbog kluba, glupo je pričati, o motivaciji nema govora. Igrač Partizana mora da bude motivisan i na treningu. Za motivaciju sam u stanju da suspendujem igrača ako nije motivisan na treningu, a kamoli na utakmici, poručio je Stanojević.

Utakmica između Partizana i Radnika igra se sutra od 17 sati.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!