HTEO SAM DA ODEM IZ PSŽ: Kilijan Mbape priznao ono što smo svi znali - letos tražio transfer u Real Madrid

G. ČVOROVIĆ

04. 10. 2021. u 22:02

HTEO sam letos da odem iz PSŽ i tražio sam to na vreme. To je, ukratko, poruka Kilijana Mbapea u ekskluzivnom intervjuu, koji je odobrio za francusku radio-televiziju RMC.

ХТЕО САМ ДА ОДЕМ ИЗ ПСЖ: Килијан Мбапе  признао оно што смо сви знали - летос тражио трансфер у Реал Мадрид

FOTO: EPA

Od stalnog dopisnika "Novosti" iz Pariza

Razgovor će biti objavljen večeras, a u javnosti su se juče pojavili delovi onoga što je rekao Mbape, koji je do sada ćutao u javnosti o svemu što se događalo oko njegovog neuspelog transfera u Real.

- Tražio sam da odem, jer od trenutka kada nisam hteo da produžim ugovor, želeo sam da klub dobije nadoknadu za transfer, kako bi našao kvalitetnu zamenu. Jer, to je klub koji mi je mnogo doneo. Uvek sam bio srećan, četiri godine koliko sam ovde, i još uvek sam srećan - poručio je Mbape.

Traženi fudbaler PSŽ je konačno odlučio da se čuje istina i njegova verzija.

- Ljudi su govorili da sam odbio šest ili sedam ponuda za produžetak ugovora, da ne želim više da razgovaram sa Leonardom, što apsolutno nije tačno - naglasila je sedmica "svetaca".

Kaže da je na vreme najavio svoje namere.

- Moj stav je bio jasan. Rekao sam da želim da odem i rekao sam to dovoljno rano. Lično, nisam baš cenio kad se govorilo "došao je poslednje nedelje avgusta". Jer, to bi bio lopovluk. Rekao sam krajem jula da želim da odem - bio je jasan Mbape.

Objasnio je i zašto je tako postupio:

- Želeo sam da svi iz ovoga izađu kao dobitnici, da izađemo ruku pod ruku, da napravimo dobar posao. I, ja sam to poštovao. Rekao sam, ako ne želite da odem, ostajem.

Uveliko se priča da bi već od januara Kilijan Mbape, kome ugovor sledećeg leta ističe u PSŽ, mogao da krene u zvanične pregovore za prelazak u Real. Ipak, PSŽ još nije rekao poslednju reč oko sklapanja novog ugovora s fudbalskim genijem iz Bondija.

BONUS VIDEO - 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)