MIHA NA BALKANSKI NAČIN ČESTITAO ROĐENDAN IBRI: Od trenutka kada sam hteo da te prebijem do San Rema prošlo je 16 godina

Novosti online

03. 10. 2021. u 11:58

Proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović danas puni 40. godina!

МИХА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН ИБРИ: Од тренутка када сам хтео да те пребијем до Сан Рема прошло је 16 година

FOTO: EPA

Mnoge poznate ličnosti, čestitale su rođendan Ibri, lepe reči uputili su mu selektor Azura Roberto Manćini, legende poput Zvonimira Bobana (Milan), Havijera Zanetija (Inter), Fabija Kanavara (Parma), ali i naše reprezentacije i Crvene zvezde Siniša Mihajlović.

Aktuelni trener Bolonje prisetio se prvog susreta za Šveđaninom, kada su vodili ljute bitke na terenu, ali i poslednjeg zajedničkog nastupa na Sanremu.

- Prvi put kad smo se sreli razmenili smo uvrede do te mere da smo isključeni. Poslednji put kad smo se sreli pevali smo zajedno i veselili se. Od tog 20. aprila 2005. godine, kada sam došao u vašu svlačionicu da te tražim i prebijem (nisam te pronašao, ali mislio sam - "ovaj momak zaista ima muda"), do prethodnog festivala Sanremo kada si tražio da ti budem gost, prošlo je 16 godina. Morali smo prvo da se sukobimo da bismo uvideli da smo napravljeni od istog materijala: žilavi, samouvereni ljudi, ali pravedni - rekao je Mihajlović i nastavio:

- Vremenom sam shvatio da kao čovek vrediš više nego kao šampion. I još jednom sam to shvatio kad si me zvao dok sam bio u bolnici i nisi mogao da progovoriš zbog emocija. Pamtim da si mi rekao: Sini, pozovi bilo kad i dolazim, za tebe igram besplatno. Kako bih voleo da si u mom timu... Ali ipak je bilo ispravno što si se vratio u Milano. Da tamo okončaš svoju epsku karijeru. Klasa, jedinstven na svetu. Najlepše želje najdraži prijatelju moj. Za lavove poput tebe vreme što prolazi ne računa se - poslao je Siniša rođendansku poruku Zlatanu Ibrahimoviću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NOVA ULOGA ZA LUKU JOVIĆA! Fudbaler Reala zadužen za sportska pitanja u Zvijezdi 09