SRAMNA IZJAVA PREDSEDNIKA VELEŽA: Topalovićev automobil izgoreo jer ga sudija nije dobro održavao?!

Novosti online

22. 09. 2021. u 14:18

NEMILE scene tokom, a naročito posle utakmice između mostarskog Veleža i banjalučkog Borca trebalo bi da u toku dana dobiju zvaničan epilog, jer je za 15 časova najavljena sednica disciplinske komisije FS BiH. Svoje mišljenje već je izdvojio predsednik "rođenih" Šemsudin Hasić, koji je na skandalozan način prokomentarisao paljenje automobila sudije Topalovića.

СРАМНА ИЗЈАВА ПРЕДСЕДНИКА ВЕЛЕЖА: Топаловићев аутомобил изгорео јер га судија није добро одржавао?!

FOTO: viteskiportal.com

Sudija Topalović odlučio je da prekine utakmicu jer je navodno udaren napadač gostiju Jovo Lukić. Sve se desilo nakon što je Stojan Vranješ postigao gol za 0:2.

Navijači Veleža su potom upali na teren i napravili totalni haos.

Nekoliko sati kasnije kod Jablanice je grupa huligana presrela automobil u kojem se vozio Topalović i zapalila ga u jednom tunelu blizu Jablanice.

– Od početka prvenstva, svih deset utakmica, suđenje Veležu nije bilo na nivou neutralnosti, već je uvek bilo protiv našeg kluba. To mogu potvrditi svi neutralni stručnjaci iz te oblasti – izjavio je Hasić za Klix.ba.

Prvi čovek Veleža imao je svoje viđenje celokupne situacije.

– Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar preneo na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano s daljine, tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da ubuduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema – dodao je Hasić.

BONUS VIDEO - ŽESTOKA TUČA NAVIJAČA NA KARABURMI: Gorele baklje, razbijen automobil - policija rasterala nasilnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)