SINONIM ZA USPEH: Meridian još jednom podržao sport i evropske velikane!

PROMO

20. 09. 2021. u 18:00

KOMPANIJA Meridianbet nastavlja da promoviše sport i pomaže klubove širom Evrope, pa je tako sklopljeno novo sponzorstvo sa fudbalskim klubom Valetom i košarkaškim klubom Limasolom

СИНОНИМ ЗА УСПЕХ: Меридиан још једном подржао спорт и европске великане!

Promo

Beograd, Banja Luka, Podgorica, a od pre nekoliko dana Valeta i Limasol – kompanija Meridianbet nastavlja sa velikom kampanjom podrške profesionalnom i amaterskom sportu širom Evrope!

Valeta, klub koji se 25 puta okitio titulom šampiona Malte i predstavlja ime poznato navijačima oba naša večita rivala, dobio je novog oficijelnog betting partnera – kompaniju Meridianbet.

Najveće ime u igrama na sreću u ovom delu Evrope već duže od decenije prisutno je na Malti, jednom od najstarijih i najzahtevnijih tržišta celog sveta.

 „S ponosom objavljujemo početak višegodišnje strateške saradnje FC Valletta i Meridianbet. Jedan od najvećih operatera Evrope i najcenjenijih brendova u industriji igara na sreću sa preko 5000 uplatnih mesta, postao je platinum sponzor našeg kluba. Ovo je nastavak desetogodišnje istorije ulaganja kompanije Meridianbet u razvoj sporta na Malti“, saopštio je Paul Spiteri, potpredsednik Valletta FC, sa kojim su u prethodnom periodu, u sklopu evropskih kvalifikacionih mečeva u UEFA takmičenjima snage odmerili kako Crvena zvezda tako i Partizan.

Meridianova kampanja podrške lokalnom sportu ovih dana bila je uspešna na još jednom sunčanom ostrvu. Košarkaška sekcija najvećeg sportskog udruženja Kipra - Apolona iz Limasola - dobila je novog generalnog sponzora.

Strateško partnerstvo potpisano je i sa klubom košarkaša u kolicima, što je posebno polje podrške ove ugledne kompanije – jačanje sportskih udruženja osoba sa invaliditetom.

„Dileme oko odabira strateškog partnera našeg kluba nije bilo – ponosni smo što će sve kategorije našeg kluba, od pionira do prvog tima, brendirati Meridianbet, najveći sponzor sporta na Kipru“, reči su predsednika KK Apolon, Ksenofon Haralabos.

FOTO: Promo

Fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke godinama je već apsolutni hit u medijima i društvenim mrežama regiona, jer su ga 2009, između ostalih, osnovali Nele Karajlić i Emir Kusturica, dok su počasni članovi uprave Leo Mesi, Rud Gulit, Frank Rajkard, Bora Milutinović, Milorad Čavić...

Od ove jeseni „Rekreativci“ igraće u višem rangu, i to u dresovima na kojima piše Meridianbet.

Osim što predstavlja najveće ime u svojoj oblasti u čitavom regionu, kompanija Meridian više od decenije uspešno posluje na više tržišta EU, na kojima primenjuje najbolje prakse podrške lokalnim sportskih udruženjima – kako profesionalnim i amaterskim.

To se pre svega odnosi na novčana sponzorstva, ali i donacije u vidu dresova, lopti, rukavica, stipendija za sportiste juniore...

Sve ove akcije delići su u mozaiku Meridianove sjajne sportske priče. U saradnji sa klubovima i sportkim savezima ne samo Srbije već svih zemalja u kojima posluje, Meridian je započeo do sada najopsežniji projekat – otvaranje školica sporta za mališane.

Pojmovi “mali“ i “veliki“, “bitni“ i “nebitni“, profesionalni i amaterski sportovi za Meridian ne postoje od kako postoji – svi će imati podršku najvećeg regionalnog donatora iz sfere industrije zabave i igara na sreću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri