STANOJEVIĆ: "SUMA NAS NE POŠTUJE! Otputovao je na svoju ruku u Gvineju i samo pogoršao povredu"

Z. ĆOROVIĆ

10. 09. 2021. u 22:07

OTIŠAO je u Afriku na svoju ruku, napravio je problem i sebi i Partizanu.

СТАНОЈЕВИЋ: СУМА НАС НЕ ПОШТУЈЕ! Отпутовао је на своју руку у Гвинеју и само погоршао повреду

Foto: M. Vukadinović/N. Paraušić

Trener crno--belih Aleksandar Stanojević pred današnje (16.00) gostovanje Radničkom u Kragujevcu iskritikovao je vezistu Sejdubu Sumu zbog toga što je svojevoljno otputovao da igra za Gvineju, pa mu se povreda dodatno iskomplikovala.

- Suma se povredio na meču sa Santa Klarom i sam je tražio izmenu u 20. minutu. Naš lekarski tim je utvrdio povredu i poslao je dokumentaciju Fudbalskom savezu Gvineje. Suma nije trebalo da putuje, ali je to učinio na svoj ruku i samo pogoršao povredu. Nije ispoštovao klub i doveo sve nas u problem. Bio je ovde, dobio zadatak da se leči, pod tretmanom naših doktora... Mora da shvati da je Partizan veliki klub i da ga poštuje kao instituciju. Pogotovo što mu je sve dao. Vratio se, ali ne znam kada ću ponovo moći da računam na njega - nije mogao Stanojević da istrpi još jedan Sumin hir.

Sa druge strane, trener crno-belih je zadovoljan pojačanjima koja su nedavno stigla u Humsku, napadačem Menigom i defanzivcem povratnikom Miletićem.

- Klub je uradio sve ono što smo mi iz struke tražili. Dolaskom Miletića dobijamo na čvrstini u odbrani, dok nam Menig daje širinu i različitost u napadu, pošto je voma brz i dobar u duelima jedan na jedan. Još nije odradio ni jedan trening sa najjačim timom i zato treba biti strpljiv. Svakako sam zadovoljan pojačanjima.

Za zahuktali "valjak" sve osim pobede na gostovanju Radničkom bio bi neuspeh.

- Jedino nas pobede drže u trci za titulu. Uz poštovanje protivnika, u meč ulazimo kao favoriti i zato nas ništa drugo ne zanima sem trijumfa. Pogotovo što nas posle Kragujevca čekaju dve teške utakmice, prvo sa Anartozisom na Kipru, a posle toga i dvoboj sa Zvezdom u prvenstvu. Večiti derbi će biti posebno zanimljiv jer se dugo nije desilo da su ekipe skoro izjednačene na tabeli. Naravno, želim da pobedimo u sve ove tri utakmice - pun je samopouzdanja Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja