MENIG UZ MILETIĆA: "Presrećan sam, čak i srećniji nego prvi put kada sam dolazio"

N. I.

02. 09. 2021. u 10:31

NEMANjA Miletić (30) i Kvinsi Menig (25) istog dana na istom mestu. U crno-belo jato se juče prvo vratio momak koji će pojačati defanzivnu liniju Partizana, a zatim je iz Holandije doleteo i "leteći" napadač Menig, iz Tventea.

МЕНИГ УЗ МИЛЕТИЋА: Пресрећан сам, чак и срећнији него први пут када сам долазио

FOTO: FK Partizan

Navijači Partizana tako su postali svedoci dva velika pojačanja na početku pauze u domaćoj Superligi. Dok su oči nacije uprte ka reprezentaciji Srbije, crno-beli su uradili veliki posao u smiraj prelaznog roka.

Prvo je iz Saudijske Arabije vraćen iskusni Miletić, koji je u prvom mandatu mnogo više igrao na poziciji desnog beka, a sada će konačno da dobije priliku kao štoper, za šta se i "školovao" tokom cele karijere.

- Presrećan sam, čak mislim i srećniji nego prvi put kada sam dolazio u Partizan. Sve se desilo slučajno, ali je sve izgleda ispalo nekako sudbinski. Partizan se pojavio dok sam čekao druge ponude, a imao sam ih iz Turske, Rusije, Mađarske i sa Kipra. Iskreno, nisam baš nešto bio njima oduševljen, iako su bili u pitanju dobri klubovi. Čuo sam se potom sa trenerom Stanojevićem i tako je sve krenulo - rekao je Miletić pošto je potpisao novi ugovor sa crno-belima.

Zanimljivo je da je novi-stari štoper ponovo zadužio dres sa brojem 73, isti onaj koji je nosio i za vreme prvog mandata u Humskoj 1.

Iako u Srbiji letnji prelazni rok traje do 17. septembra, Partizan je praktično završio najveći deo posla što se tiče dolazaka. Iz Holandije je doputovao 25-godišnji krilni napadač Kvinsi Menig, a juče pre podne je pravo sa aerodroma "Nikola Tesla" došao u sportski centar crno-belih i u Zemunu obavio sve neophodne lekarske preglede, posle kojih je potpisao trogodišnji ugovor.

MOŽDA BUDE I ODLAZAKA

PARTIZAN je odlično obavio posao u finišu letnjeg prelaznog roka. Lista dolazaka u Humsku 1 je skoro izvesno zaključena sa holandskim napadačem Kvinsijem Menigom, a kako stvari stoje, možda će crno-bele da napusti jedan, najviše dvojica fudbalera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina