SJAJNA ATMOSFERA U REDOVIMA ORLOVA: Jović pecnuo Đuričića - "Dali smo mu pun džak lopti, možda protiv Luksemburga neku i doda" (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2021. u 09:58

USPEŠNA je bila proba orlova protiv Katara, a zadovoljstvo nisu krili izabranici Piksija Stojkovića posle demoliranja domaćina narednog Mundijala.

СЈАЈНА АТМОСФЕРА У РЕДОВИМА ОРЛОВА: Јовић пецнуо Ђуричића - Дали смо му пун џак лопти, можда против Луксембурга неку и дода (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Prednjačio je napadač Reala Luka Jović koji je bio strelac drugog pogotka, a koji se neposredno pred davanje izjave našalio sa Filipom Đuričićem.

- Fićo, odigraj nekad loptu, možda bih još koji dao. Fići smo dali pun džak lopti, da ih ponese kući. Nadamo se da će protiv Luksembuga pokušati neku i da odigra - rekao je Jović kroz smeh, a zatim priznao da ga je iznerviralo to što je Kristijano Ronaldo u nadoknadi dao dva gola:

- Jeste! Pratili smo, ali sve je do nas. Ako pobedimo sve do kraja, direktan putnik na SP će se odlučivati u Portugaliji. Neće biti boljeg načina da pokažemo da zaslužujemo da idemo direktno na Mundijal, nego da pobedimo favorita u Lisabonu - jasan je Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna