STIŽE POJAČNJE ZA LK: Partizan vraća ljubimca grobara i trenera Stanojevića

Novosti online

30. 08. 2021. u 12:41

PARTIZAN ipak neće bz pojačanja krenuti u ligaški deo Lige konferencija, pošto je na pragu povratka u crno-beli dres jedan štoper Nemanja Miletić.

СТИЖЕ ПОЈАЧЊЕ ЗА ЛК: Партизан враћа љубимца гробара и тренера Станојевића

Foto: M. Vukadinović

U redove tima iz Humske vraća se ljubimac grobara Nemanja Miletić, saznaje Telegraf.

Miletić je sporazumno raskinuo ugovor sa saudijskim Al Raedom u kome je proveo prošlu sezonu. Arapi će po tom sporazumu morati da isplate defanzivcu zagarantovanu zaradu u naredne dve sezone, koliko ga je vezivao ugovor.

U međuvremenu, Partizan je pratio situaciju, stupio u kontakt sa Miletićem i načelno je dogovoreno da fudbaler potpiše jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka saradnje, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

Jer, crno-beli žele da pojačaju konkurenciju i rotaciju iskusnim štoperom, pošto na raspolaganju trenutno imaju Igora Vujačića, Sinišu Saničanina i Bojana Ostojića, dok je mladi Mateja Đorđević još "zelen" za najveće izazove, iako je radi o igraču sa potencijalom.

Miletić ima i neke ponude iz Turske i Mađarske, ali je i samom defanzivcu primamljivija opcija povratka među crno-bele, jer je i prilikom dolaska Aleksandra Stanojevića imao poverenje trenera, ali je upravo u dogovoru sa njim odlučio da prihvati ponudu Al Raeda, kako bi se finansijski obezbedio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

DA UPAMTE, JEDNOM ZA SVAGDA! Novak Đoković pred celim svetom zagrmeo o Kosovu i Metohiji