STOTA POBEDA STANOJEVIĆA NA KLUPI: Partizan preslišao nemoćne Nišlije!

A. Ilić

29. 08. 2021. u 22:47 >> 21:53

FUDBALSKI Klub Partizan savladao je Radnički 4:0 (2:0) u sedmom kolu Superlige Srbije. Bila je to šesta pobeda u sezoni za domaće, a stoti trijumf na klupi crno-belih za Aleksandra Stanojevića.

СТОТА ПОБЕДА СТАНОЈЕВИЋА НА КЛУПИ: Партизан преслишао немоћне Нишлије!

FOTO: FK Partizan

Partizan je dočekao Nišlije koje su doputovale bez trenera, sa klupe ih je večeras predvodio trener omladinskog tima Vladimir Đorđević. 

Nisu se obrukali gosti u prvih pola sata igre, bili su dostojan rival crno-belima, ali samo do prvog gola u mreži Damira Kahrimana. 

Imao je Partizan prvu ozbiljniju šansu u 15. minutu kada je Rikardo Gomeš šutirao, ali kraj gola "Reala sa Nišave". 

Nova prilika viđena je u 28. minutu kada je Natho sjajno proigroa Miloša Jojića, uspeo je da savlada Damira Kahrimana, a njegov udarac iskosa zaustavila je stativa. 

Igrao se 37. minut kada je Živković odlično po desnoj strani proigrao Rikarda, a on glavom uspeva da savlada Damira Kahrimana nakon VAR snimka bilo je jasno da je lopta prešla liniju. 

Samo pet minuta kasnije novi šok za Nišlije. Ponovo gotovo preslikana akcija, Živković je proigrao Rikarda koji još jednom uspeva da sprovede loptu u mrežu. Rezultatom 2:0 otišlo se na pauzu. 

Nakon nešto mirnijeg početka meča novi gol u 62. minutu. Marko Živković po treći put našao se u ulozi asistenta. Proigrao je Rikarda Gomeša, a on je umesto da ššutira u situaciji jedan na jedan sa Damirom Kahrimanom proigrao Bibrasa Natha za 3:0. 

Najozbiljniju priliku Radnički je imao u 65. minutu kada je Riohei Mićibući oduzeo loptu pred šesnaestercem Partizana, uspeo je da zaobiđe Nemanju Stevanovića, a čini se da je bio neodlučan, te je dva puta uspeo da njegov udarac u prazan gol blokira Saničanin. 

Tri minuta kasnije Rikardo Gomeš se ponovo našao u prilici, izlomio je defanzivce Radničkog, namestio se na šut, ali je plasirao loptu u Damira Kahrimana. Konačan rezultat postavio je Jović u 70. minutu. Ponovo je asistent bio Rikardo Gomeš. 

PARTIZAN - RADNIČKI 4:0 (2:0)
(Rikardo 37', 43', Natho 62', Jović 70')

Stadion Partizana

Sudija: Milan Mitić 

Partizan: Stevanović, Živković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Šćekić (Smiljanić od 76'), Jojić - Terzić (Jović od 55'), Natho (Pavlović od 70') , Holender (Marković od 55') - Rikardo (Štulić 76')

Radnički: Kahriman - Bjeličić, Micibući, Škrbić (Kasalica od 65'), Duronjić (Spasić od 65'), Vujaddinović (Stevanović od 46'), Pejović, Mitreović (Tomić od 72'), Arsić (Ilić od 52'), Todorovski, Aksentijević

90. MINUT KRAJ MEČA 

85. MINUT - Spao je ritam igre, Partizan je ubedljiv u ovom trenutku te nemaju razloga da srljaju crno-beli posle četiri pogotka. 

75. MINUT - Osokolio se Riohei Mićinući još jednom, oprobao je udarac iz daljine, Stevanović brani. 

70. MINUT - GOL PARTIZAN! Rikardo nakon dva gola upisuje i drugu asistenciju. Proigrao je Jovića, a mladi napadač crno-belih hladnokrvno je šutirao i savladao iskusnog Kahrimana. 

68. MINUT - ŠANSA PARTIZAN! Još jedna dubinska lopta za Rikarda Gomeša, zalomio je defanzivce Radničkog, šutirao je pravo u Damira Kahrimana. 

FOTO: FK Partizan

67. MINUT - Nakon kontre Partizana Marković je proigrao Miloša Jojića, a on je pokušao da se namesti na udarac, a do lopte je brže došao Damir Kahriman. 

65. MINUT - ŠANSA RADNIČKI!  Oduzeo je defanzivcima Partizana Riohei Mićibući loptu, umesto da šutira odlučio je da zaobiđe golmana Nemanju Stevanovića, a Saničanin je dva puta izblokirao njegov udarac. 

62. MINUT - GOL PARTIZAN! Treći put u meču u ulozi asistenta našao se Marko Živković. Defanzivac Partizana proigrao je Rikarda Gomeša koji izlazi pred Damira Kahrimana, a umesto da šutira napadač je proigrao Bibrasa Natha. 

60. MINUT - Novi udarac Nemanje Jovića, Damir Kahriman je bio budan. 

FOTO: FK Partizan

56. MINUT - Jović je oprobao udarac, tuče pravo u Damira Kahrimana, odmah potom i Vanja Ilić šutira, epilog je bio isti. 

53. MINUT - Previše se nameštao Miloš Živković, bio je blokiran udarac asistenta prva dva pogotka. 

50. MINUT - Dosta mirniji početak drugog poluvremena. Igra se uglavnom između dva šesnaesterca, za sada bez ozbiljnijih uzbuđenja. 

46. MINUT - Duel u Humskoj je nastavljen. 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA 

FOTO: FK Partizan

45+2. MINUT - Šutirao je Urošević, dobro brani Kahriman. 

45. MINUT - Četiri minuta nadoknade igraće se u prvom poluvremenu. Česte lekarske intervencije i var provera uslovile su duži produžetak. 

42. MINUT - GOL PARTIZAN! Još se nisu niški fudbaleri oporavili od prvog, pao je i drugi gol. Rikardo je ponovo odlično reagovao na asistenciju Živkovića. 

37. MINUT - GOL PARTIZAN! Nakon centaršuta Živkovića po desnoj strani Rikardo je poslao loptu ka golu Damira Kahrimana, činilo se da je Damir Kahriman odbranio njegov udarac, a nakon VAR provere Milan Mitić pokazao je da je gol za domaće. 

FOTO: FK Partizan

32. MINUT - Ređaju se šansa za šansom. Partizan je sve opasniji. Rikardu je malo nedostajalo da stigne loptu i zatrese mrežu Radničkog, Kahriman skuplja loptu pred nogama napadača crno-belih. 

29. MINUT - Sada je Miloš Jojić šutirao kraj gola iz velike udaljenosti. 

28. MINUT - VELIKA PRILIKA PARTIZAN! Gol je visio u vazduhu. Partizan je pritisao goste. Natho je laserski preciznim pasom proigrao Jojića, uspeva da šutira, činilo se da je savladao Damira Kahrimana, lopta praznog gola Nišlija pogađa stativu. 

FOTO: FK Partizan

25. MINUT - Greška Stefana Mitrovića na polovini terena, Natho je sa duge strane nakon nove kontre šutirao. 

24. MINUT - Probao je Mićibući udarac, bio je izblokiran. Odmah akcija Partizana sa druge strane. Kontra je otvorila prostor Rikardu Gomešu, šutira ponovo preko gola. 

19. MINUT - Nekoliko minuta Radnički kontroliše loptu i pokušava da dođe do gola domaćina. 

15. MINUT - VELIKA ŠANSA PARTIZAN! Previše prostora Rikardu Gomešu dali su igrači Radničkog. Lepim lažnjakom oslobodio se Ognjena Bjeličića, lopta odlazi kraj gola Damira Kahrimana. 

13. MINUT - Oslobodio se Radnički pritiska, imali su niški fudbaleri dva kornera. Sada je Marko Živković nokautiran loptom, njega je u glavu pogodio Nikola Aksentijević. 

FOTO: FK Partizan

9. MINUT - Japanac, Rihoei Mićibući snažno je sa dvadesetak metara raspalio po lopti, pogodio je Saničanina u glavu, a defanzivcu Partizana se nekoliko minuta ukazivala pomoć. 

4. MINUT - Prvu javnu opomenu na samom početku meča dobio je iskusni Nikola Vujadinović. Crno-beli za sada konrolišu posed, igra se prevashodno na polovini gostiju. 

1. MINUT - Počela je utakmica u Humskoj. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!