STANOJEVIĆ: Lakša grupa, nego što su bile kvalifikacije

Novosti online

28. 08. 2021. u 18:33

NIJE za poređenje, ali može da se kaže da nam je grupa u Ligi konferencija lakša nego što su bile kvalifikacije, s obzirom na to da Soči i Santa Klara dolaze iz jakih liga, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

СТАНОЈЕВИЋ: Лакша група, него што су биле квалификације

FOTO: FK Paritzan

On je na današnjoj konferenciji za medije, uoči prvenstvene utakmice protiv Radničkog iz Niša, prvo komentarisao žreb za grupnu fazu Lige konferencija u kojoj će crno-beli igrati protiv Genka, Flore i Anortozisa.

"Opet, može se desiti da ne prođemo grupu, nemamo pravo da bilo kome pretimo ili objašnjavamo kako ćemo da budemo prvi. O rivalima kad ih bolje analiziram, ali mogu da kažem da mi se sviđa raspored jer prvo idemo na KIpar, direktnom rivalu za prolaz, a posle smo dva puta domaćini", rekao je Stanojević.

O utakmici protiv Nišlija, koje u Humsku stižu posle smene trenera, Stanojević kaže da njegova ekipa nema pravo na kiks.

"Svaka utakmica je važna, izjednačavam Evropu i Superligu. Želim da napravimo takvu koncepciju da izvučemo maksimum iz svakog igrača", istakao je Stanojević, koji protiv Radničkog ima priliku da zabeleži 100. pobedu na klupi crno-belih.

Utakmica sedmog kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se sutra od 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)