ALEGRI I NEDVED GOVORILI O RONALDU: Evo zašto je Portugalac počeo na klupi meč protiv Udinezea

Novosti online

23. 08. 2021. u 15:27

TRENER Juventusa Masimilijano Alegri demantovao je navode vezane za Kristijana Ronalda i njegovo ostajanje na klupi protiv Udinezea.

АЛЕГРИ И НЕДВЕД ГОВОРИЛИ О РОНАЛДУ: Ево зашто је Португалац почео на клупи меч против Удинезеа

FOTO: AP/Tanjug

Mediji su preneli kako je Portugalac tražio od šefa stručnog štaba da ostane na klupi za rezerve na "Friuliju" (2:2) kako bi se sačuvao u slučaju da napusti klub.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremene je dobio priliku u 60. minutu i uspeo je da postigne gol, ali mu je on poništen zbog ofsajda.

Strateg "stare dame" je istakao da je isključivo njegova odluka bila da Ronaldo ne bude u prvih 11.

- Ronaldo se oseća dobro. Pričao sam sa njim pre utakmice, rekao sam mu da će biti na klupi. On je stavio sebe na raspolaganje, igrao je dobro kada je ušao u igru - rekao je Alegri za "DAZN".

Iste reči kao i trener ponovio je i potpredsednik kluba Pavel Nedved.

- Ne smemo kreirati senzacionalne priče tamo gde nema razloga. To je bila odluka trenera. Na početku sezone normalno je da nije najspremniji. Trener se trudi da izvede na teren najbolji sastav. I mogu da potvrdim da Ronaldo apsolutno ostaje naš igrač ove sezone - istakao je legendarni Čeh.

Podsetimo, Ronaldo ima još godinu dana ugovora sa klubom iz Torina. Pominjalo se da su za njega zainteresovani PSŽ, Mančester siti i Real, ali zasada od odlaska nema ništa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a