STANOJEVIĆU NIJE BILO DO PRIČE: Santa Klara bila bolja, u revanšu potpuno drugačije

Novosti online

20. 08. 2021. u 08:15

FUDBALERI Partizana odigrali su najlošiji meč ove sezone kad im vreme nije, pa će prvi put u ovim kvalifikacijama za Ligu konferencije morati da jure minus u revanšu.

СТАНОЈЕВИЋУ НИЈЕ БИЛО ДО ПРИЧЕ: Санта Клара била боља, у реваншу потпуно другачије

FOTO: FK Partizan

Crno-beli su na Azorskim ostrvima u prvoj utakmici plej-ofa poraženi 2:1 od Santa Klare, pa ih u Beogradu očekuje težak zadatak.

Partizan je u četvrtak loše počeo meč, primio je gol udarcem Karlosa Karvalja u 4. minutu, a onda je početkom nastavka (49. minut) portugalski predstavnik stekao i vođstvo 2:0, golom Japanca Hitemasa Morita. Rezultat je do kraja meča učinio aktivnijim Igor Vujačić, golom u 54. minutu.

Ipak, trener “Parnog valjka” Aleksandar Stanojević ne gubi nadu i veruje da će mu prisustvo Partizanovih navijača znatno olakšati posao, baš kao i protiv Sočije pre nedelju dana.

- Šta mogu da kažem. Izgubili smo utakmicu, ovo je prvo poluvreme. Imamo još jedan meč pred našim navijačima i nadamo se da će biti potpuno drugačije - rekao je Stanojević na konferenciji posle meča.

Što se samog rezultata tiče, Stanojević priznaje da je portugalski tim zasluženo slavio.

- Na trenutke smo igrali dobro, ali u pojedinim momentima nismo imali koncentraciju. Rezultat je realan, ali se nadamo da će biti bolje kod kuće - završio je Stanojević kratko obraćanje medijima.

Miloš Jojić, jedan od sinoć boljih u timu Partizana, žali zbog olako primljenih golova i propuštenih šansi.

- Primili smo naivno golove. Pogotovo prvi. Pa i drugi... Opet na početku poluvremena. Posle smo se konsolidovali, kontrolisali utakmicu, stvarali polušanse, ali nismo bili dovoljno konkretni. Fali nam ta konkretnost u završnici. Nadali smo se da možemo postići još jedan gol. Imali smo i onu jednu baš dobru priliku, ali lopta nije htela da uđe u gol - rekao je Jojić posle meča.

Portugalci ga nisu impresionirali.

- Imaju specifičan stil igre sa trojicom pozadi i dosta dobrim pojedincima. Brzi su, traže dubinu, nezgodna ekipa... Ali osim tih postignutih golova nisu bili nešto posebno opasni po naš gol. To mi daje za pravo da budem pozitivan pred revanš.

Jojić poručuje da će za sedam dana u Humskoj biti drugačija priča.

- Imamo još jedno poluvreme na našem stadionu i pred našim navijačima. Mislim da će to biti potpuno drugačija utakmica od ove koju smo danas gledali. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za tu utakmicu i nadam se prolasku - rekao je Jojić.

Ekspedicija srpskog tima odmah posle meča, koji je završen oko pola sata posle ponoći, krenula je put Beograda, a crno-bele već u nedelju očekuje gostovanje Kolubari u Lazarevcu u Superligi Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri