NEPRISTOJNA PONUDA ZA IVANIĆA: Rendžers nudi 3, 5 miliona evra za Zvezdinog asa

Novosti online

19. 08. 2021. u 17:37

ŠKOTSKI velikan Rendžers pokazao je interesovanje za jednog od najboljih igrača Superlige Mirka Ivanića. Rendžers je spreman da za usluge crnogorskog reprezentativca izdvoji tri i po miliona evra, saznaje Mocart sport.

НЕПРИСТОЈНА ПОНУДА ЗА ИВАНИЋА: Ренџерс нуди 3, 5 милиона евра за Звездиног аса

Foto: M. Vukadinović

Posle dolaska Dejana Stankovića momak iz Bačkog Jarka postao je, vrlo verovatno, najuticajniji igrač Crvene zvezde. Prethodna sezona uokvirena sa 20 golova i 16 asistencija predstavljala je krunu Ivanićeve karijere. Još kada na to dodate sjajno izdanje na San Siru.

Imao je problema Mirko Ivanić na početku ove takmičarske godine, kao i ceo tim, ali je već stigao do brojke od četiri gola i jedne asistencije. Pružio je vrhunsku partiju protiv rumunskog Kluža, o čemu je svedoči i indeks korisnosti na specijalizovanoj platformi Instat. Jasno je da bi crveno-beli odlaskom Ivanića napravili veliku rupu u igračkom rosteru i da bi teško to nadoknadili. Ivanić se nametnuo kao jedno od najvažnijih i tržišno, sasvim sigurno, najskuplji Zvezdin igrač. Pre Rendžersa za Mirka Ivanića je bio zainteresovan ruski Dinamo, nudio je čak i više od ekipe koju predvodi Stiven Džerard.

Međutim, na Marakani nisu želeli ni da razmišljaju o tome, obzirom da je bio plan da se sa svim resursima napadne Liga šampiona. O tome je govorio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

„Imali smo ponudu iz Rusije za Ivanića. Radi se o sumi od preko četiri miliona evra, ali mi jurimo 20 u Ligi šampiona“, rekao je na početku leta Zvezdan Terzić.

(mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)