OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE U CRNO-BELOM: Partizan posetio šampionke u tekvondo kampu (FOTO)

Novosti online

15. 08. 2021. u 15:27

U periodu od 10. do 17. avgusta 2021.godine, u Vrnjačkoj Banji održava se 14. tradicionalni Galebov letnji tekvodno kamp koji u hotelu Zepter okuplja kadete, juniore, seniore (rođeni 2009. godine i ranije), kao i pionire (rođeni 2010. godine i kasnije).

ОЛИМПИЈСКЕ ШАМПИОНКЕ У ЦРНО-БЕЛОМ: Партизан посетио шампионке у теквондо кампу (ФОТО)

FOTO: FK Partizan

Pored 300 učesnika iz 24 zemlje, najviše pažnje svakako privlače naše olimpijke, Milica Mandić i Tijana Bogdanović, koje učestvuju i u samoj organizacije kampa, uz selektora i trenera Dragana Jovića-Galeta.

Naše tekvodoistkinje su 27. jula na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojile odličja, i to Milica Mandić zlatnu, a Tijana Bogdanović bronzanu medalju.

Na Milicu i Tijanu, kao naše reprezentativke je ponosna čitava nacija, ali i FK Partizan, čije boje drže u srcu.

FOTO: FK Partizan

U ime FK Partizan, Biljana Obradović, portparolka i Gorana Pandurović, savetnica na pravnim poslovima, uručile su im, tokom posete Vrnjačkoj Banji, crno-bele dresove sa njihovim imenima.

Čelnici opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović i Ivan Radović, poklonili su Milici, Tijani i Draganu satove kao prigodne poklone, u znak dugogodišnjeg prijateljstva sa Tekvodno savezom Srbije, koji svake godine pripreme organizuje u Vrnjačkoj Banji.

FOTO: FK Partizan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)