ONI SU OVOG LETA PLAĆENI 0 EVRA! Ovako izgleda tim sastavljen od "besplatnih" igrača: Ovi bi se prošetali do svih trofeja (FOTO)

Novosti online

14. 08. 2021. u 17:55

FINANSIJSKI fer-plej koji su donele najjače evropske lig (osim francuske Lige jedan) stvorio je osta problema najbogatijim klubovima na Starom kontinentu zbog čega su neki od njih morali da se odreknu usluga pojedinih igrača. Najpoznatiji primer je Leo Mesi, ali Argentinac nije jedini...

ОНИ СУ ОВОГ ЛЕТА ПЛАЋЕНИ 0 ЕВРА! Овако изгледа тим састављен од бесплатних играча: Ови би се прошетали до свих трофеја (ФОТО)

FOTO: PSŽ

Reč je o ekipi koja trenutno prema Transfermarktu vredi 388 miliona evra, od čega 80 otpda na Mesija, a 65 na Donarumu.

Čak četiri igrača iz ove virtuelne ekipe završila su u PSŽ koji se tako pojačao sa po jednim vrhunskim igračem u svakoj liniji tima. Mesi u napadu, Vajnaldum u vezi, Serhio Ramos u odbrani i Donaruma na golu.

Pored Mesija, napad ove neobične jedanaestorke čini Kun Agero koji se nadao da će s a zemljakom igrati u Barseloni ove sezone, ali dobro poznati razlozi uticali su na drugačiji ishod.

Štopersk itandem sa Ramosom čini Erik Garsija koji je u "paketu" sa Aguerom stigao na Kamp nou iz Sitija, a bekovi su Laciov Albanac Hisaj koji je bez obeštećenja stigao iz Napolija i doskorašnja zvezda Bajerna a sada levi bek Real Madrida David Alaba.

Društvo Vajnaldumu u sredini trrena činio bi Čalhanoglu koji je crveno-crni dres Milana zamenio plvao-crnim Interovim, ali bar nije menjao staion na kome će nastupati.

Konačno, po krilima bi delovao Memfis Depaj, Holanđanin koga je Barselona jedva  registrovala a to treba da zahvali Đeraru Pikeu koji se zbog toga odrekao značajnog dela svoje plate, i Florijan Tauvin.

(Indeks.hr)

FOTO: index.hr

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna