TOMAS TUHEL: Hakim Ziješ ozbiljno povređen

Novosti online

12. 08. 2021. u 18:13

MENADžER Čelsija Tomas Tuhel rekao je da je Hakim Ziješ doživeo ozbiljnu povredu protiv Viljareala tokom finala Superkupa Evrope u Belfastu, ali još uvek nema informacija koliko bi mogao da odsustvuje sa terena.

ТОМАС ТУХЕЛ: Хаким Зијеш озбиљно повређен

Foto AP

Čelsi je u sredu osvojio Superkup Evrope pošto je kao prvak Evrope pobedio osvajača Lige Evrope posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Posle 120 minuta rezultat je bio nerešen 1:1.

Ziješ je postigao vodeći gol u Belfastu, ali je pri kraju prvog poluvremena morao da bude zamenjen zbog povrede ramena, koju je zadobio posle bezazlenog duela sa bivšim fudbalerom Totenhema, Argentincem Huanom Fojtom.

- Ako zamenite igrača tokom prvog poluvremena, to znači da je reč o ozbiljnoj povredi. To nas je poremetilo u nastavku, jer je Ziješ odlično igrao i bio jedan od naših najistaknutijih igrača, rekao je Tomas Tuhel posle meča.

Ziješ je u tom trenutku bio u vidno lošem stanju, stavljen mu je inhalator kako bi lakše podneo bol, ali se kasnije na dodeli trofeja pridružio saigračima sa fiksiranom rukom.

Još uvek nema zvaničnih informacija koliko će Marokanac morati da odsustvuje sa terena.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu