POSLEDNJI TRZAJ FIORENTINE: Vlahoviću nude da bude najplaćeniji igrač "Viole"

Novosti online

11. 08. 2021. u 22:11

DANIMA unazad sa svih strana evropskog kontinenta stižu vesti o pregovorima Totenhema sa agentom srpskog napadača, pa interesovanju Intera i Atletiko Madrida za Dušana Vlahovića, ali ni nešto manje od tri sedmice pre kraja prelaznog roka niko i dalje ne zna šta će biti s jednim od najboljih strelaca Serije A u prošloj sezoni.

ПОСЛЕДЊИ ТРЗАЈ ФИОРЕНТИНЕ: Влаховићу нуде да буде најплаћенији играч Виоле

Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Dok zainteresovani klubovi obleću oko Firence, u samoj Fjorentini se navodno spremaju za poslednju ofanzivu kako bi se zadržao strelac 21 pogotka i zbog toga u Toskanu uskoro stiže i vlasnik Roko Komiso. Nije sam Vlahović razlog njegove posete iz SAD, ali je on glavna stavka na podužoj listi nerešenih pitanja.

Kako javljaju lokalni mediji bliski klubu, Fjorentina je spremna da spusti gard i ispuni Vlahoviću sve finansijske zahteve kako bi dobila pristanak na produženje saradnje. Ako bi Vlahović konačno dao zeleno svetlo postao bi najplaćeniji fudbaler Fjorentine i praktično bi dobio platu koju je dosad imao Frank Riberi, zvanično slobodan jer nije dobio produžetak saradnje. U pitanju je suma od 4.000.000 evra, koja bi zapravo bila podeljena tako da bi fiksni deo bio 3.500.000 evra, plus još 500.000 evra u bonusima.

To je poslednja ponuda koja će biti predstavljena Vlahovićevim agentima u najskorije vreme. Očekuje se da Komiso obavi razgovor s igračem "oči u oči" kako bi probao da ga ubedi da ostane na stadionu Artemio Franki bar još jednu godinu i potvrdi odličnu prošlu sezonu, pre nego što ode u beli svet.

Na kraju najveća prepreka za realizaciju novog ugovora ostaje otkupna klauzula. Viola će navodno da ispuni Vlahoviću uslove samo ako on pristane na to da u ugovor bude ubačena otkupna klauzula od 70.000.000 evra, koja je i dosad bila kamen spoticanja...

(Mozzart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata