UTAKMICA SEZONE, ALI ŽIVOTNA: Proleter čeka Kolubaru, sav prihod ide za lečenje Boška Guglete

Novosti online

11. 08. 2021. u 17:46

U petom kolu Superlige Srbije Proleter će dočekati novajliju u ligi, ekipu Kolubare. Duel na "Karađorđu" ima veliku težinu.

УТАКМИЦА СЕЗОНЕ, АЛИ ЖИВОТНА: Пролетер чека Колубару, сав приход иде за лечење Бошка Гуглете

FOTO: FK Proleter

Pored toga što su timu sa Slane Bare prekopotrebni bodovi, utakmica ima važnost i za Boška Gugletu. 

- Proleter očekuje vrlo važnu utakmica protiv ekipe Kolubara1919, ovoga puta kao društveno odgovoran klub želimo da skrenemo pažnju na još jednu veliku utakmicu koja se vodi, ali nažalost životnu. U narednom duelu odlučili smo da sav prihod doniramo u dobrotvorne svrhe i pomognemo lečenju malog Boška Guglete, našeg malog sugrađanina, koji boluje od spinalne mišićne atrofije i preko potrebno mu je lečenje u inostranstvu, navode iz PR tima novosadskog tima.  

Ulaznice za ovu utakmicu će biti po simboličnoj ceni od 100 dinara i mogu se kupiti na blagajnu stadiona Karađorđe na dan utakmice! kao i prodajnim mestima Gigstiksa.  

Iz kluba pozivaju sve koji nisu u mogućnosti da prisustvuju utakmici, da pomognu slanjem poruke SMS poruke sa sadržinom 1032 na 3030. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima