UTAKMICA SEZONE, ALI ŽIVOTNA: Proleter čeka Kolubaru, sav prihod ide za lečenje Boška Guglete

Novosti online

11. 08. 2021. u 17:46

U petom kolu Superlige Srbije Proleter će dočekati novajliju u ligi, ekipu Kolubare. Duel na "Karađorđu" ima veliku težinu.

УТАКМИЦА СЕЗОНЕ, АЛИ ЖИВОТНА: Пролетер чека Колубару, сав приход иде за лечење Бошка Гуглете

FOTO: FK Proleter

Pored toga što su timu sa Slane Bare prekopotrebni bodovi, utakmica ima važnost i za Boška Gugletu. 

- Proleter očekuje vrlo važnu utakmica protiv ekipe Kolubara1919, ovoga puta kao društveno odgovoran klub želimo da skrenemo pažnju na još jednu veliku utakmicu koja se vodi, ali nažalost životnu. U narednom duelu odlučili smo da sav prihod doniramo u dobrotvorne svrhe i pomognemo lečenju malog Boška Guglete, našeg malog sugrađanina, koji boluje od spinalne mišićne atrofije i preko potrebno mu je lečenje u inostranstvu, navode iz PR tima novosadskog tima.  

Ulaznice za ovu utakmicu će biti po simboličnoj ceni od 100 dinara i mogu se kupiti na blagajnu stadiona Karađorđe na dan utakmice! kao i prodajnim mestima Gigstiksa.  

Iz kluba pozivaju sve koji nisu u mogućnosti da prisustvuju utakmici, da pomognu slanjem poruke SMS poruke sa sadržinom 1032 na 3030. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba