CRVENA ZVEZDA ODLOŽILA UTAKMICU: Crveno-beli ne idu u Surdulicu

Novosti online

10. 08. 2021. u 16:38

CRVENA zvezda igra važan meč protiv Šerifa iz Tiraspolja u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Bez obzira na to kakav ishod bude u Moldaviji, crveno-bele naredne nedelje čeka nastavak takmičenja u Evropi.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ОДЛОЖИЛА УТАКМИЦУ: Црвено-бели не иду у Сурдулицу

FOTO: FK Crvena zvezda

Zbog toga je šampion Srbije uputio zahtev Zajednici superligaša da se duel petog kola Superlige Srbije protiv Radnika u Surdulici odloži. Ta utakmica trebala je da se igra u petak.

- Na osnovu zahteva FK Crvena zvezda za odlaganje utakmice 5. kola Linglong Tire Super lige Srbije, koja je trebalo da bude odigrana u petak 13. avgusta 2021. godine između FK Radnik i FK Crvena zvezda, a uz saglasnost FK Radnik, doneta je odluka o odlaganju. Novi termin odigravanja ovog susreta biće naknadno saopšten - stoji u saopštenju Zajednice superligaša.

Podsetimo, Zvezda će ukoliko eliminiše Šerif u plej-ofu kvalifikacija za elitno fudbalsko takmičenje igrati protiv boljeg iz deula Legija - Dinamo Zagreb (prvi meč 1:1), u slučaju neuspeha takmičenje nastavljaju u Ligi Evrope dvomečom protiv slavijeg iz susreta Jang Bojs - Kluž (prvi meč 1:1).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)