RODITELJI MILENKA SEBIĆA ZA NOVOSTI Majka Radica: "Oka nisam sklopila" Otac Nebojša: "Mislio sam, živ neću dočekati finale" (FOTO/VIDEO)

S. BABOVIĆ

02. 08. 2021. u 18:25

UVEK mi kaže “mama ne plači”, ali to je jače od mene, srećna sam, presrećni smo - priča za “Novosti” danas najponosnija mama u Srbiji, Radica Sebić iz Trstenika, majka našeg bronzanog olimpijca Milenka Sebića.

РОДИТЕЉИ МИЛЕНКА СЕБИЋА ЗА НОВОСТИ Мајка Радица: Ока нисам склопила Отац Небојша: Мислио сам, жив нећу дочекати финале (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: S. Babović

- Gledali smo rano jutros kada je ušao kao četvrti u finale, veliki je i to bio uspeh. Nismo skoro ni spavali. Potajno smo se nadali medalji. Njemu je sigurno najteže bilo, prošao je mnogo, toliko se trudio, trenirao...!

 

Sebići se spremaju za Beograd, da sa porodicom, snajom Alinom koja je Milenkov trener, unukicom Aleksandrom (3) proslave osvajanje medalje našeg strelca. Drugi sin, Marko je poslastičar pa veruju da će napraviti najslađu tortu na svetu. Prekosutra sledi i doček na aerodromu i kažu jedva čekaju da zagrle sina.

Otac sjajnog reprezentativca od koga je Milenko i nasledio ljubav prema streljaštvu kaže da je mislio da od uzbuđenja živ neće dočekati finale!

- Naša očekivanja su bila ulazak u finale, a posle šta bude-bude, a isplatila su se očekivanja, radilo se stvarno naporno, sa puno odricanja i uspeh je krunisan bronzanom medaljom - kaže za “Novosti” ponosni otac Nebojša Sebić.

FOTO: S. Babović

Sebićima telefon ne prestaje da zvoni od trenutka kada je završena poslednja serija takmičenja trostav malokalibarskom puškom. Sa svima strpljivo razgovaraju, skromno zahvaljuju na čestitkama. Skromnost i čestitost, Milenko je očito poneo iz ove kuće, a to kažu svi u Trsteniku, odakle se zbog karijere odselio sa samo 13 godina.

OPŠIRNIJE U ŠTAMPANOM IZDANjU

FOTO: S. Babović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024