EVO ŠTA JE SA SUMOM: Stanojević otkrio zašto nije bio na pripremama! I da, istina je - Partizan dovodi još jednog napadača

Novosti

09. 07. 2021. u 16:30

FUDBALERE Partizana uskoro očekuje otvaranje nove sezone u Superligi Srbije - 16. jula gostuju Proleteru u Novom Sadu.

ЕВО ШТА ЈЕ СА СУМОМ: Станојевић открио зашто није био на припремама! И да, истина је - Партизан доводи још једног нападача

Foto: M. Vukadinović/N. Paraušić

Kompletne pripreme Partizana protekle su bez Sejdube Sume. Posledično tome, Gvinejac je van gro plana struke.

„Nije bio u Sloveniji iz administrativnih razloga. Status ne može da mu bude isti kao igračima koji su prošli kompletne pripreme. Konkuriše za tim, a ako na treningu bude najbolji status će mu se promeniti i igraće. Sve zavisi od njega. Naravno da ću uvek staviti najboljeg igrača. Trenutno nije blizu startera, ali pitajte me za sedam dana i kazaću vam tad da li mu se status promenio“, dopunio je Stanojević.

Povratkom Rikarda Partizan je rešio glavni problem u napadu posle sezone u kojoj nije imao klasičnog špica na raspolaganju. Da li je sa angažmana još jednog spala etiketa „hitno“?

„Dok pobeđujete nema „hitno“. U suprotnom, odmah je „hitno“. Da, tražimo stranca koji može da igra bočnog ili drugog napadača. Jednog smo našli i klub je želeo da plati obeštećenje od 1.500.000 evra (Žilijen Ngoj). Dakle, nije problem u tome. Ne želimo da dovodimo igrače za koje nismo sto odsto sigurni da mogu da prave razliku. Imamo rešenja, ali nismo sto odsto sigurni. Zbog rada na sinhronizaciji meni ne odgovara što je Holender bio van stroja, a Jović se povredio. Ključna stvar je povratak Rikarda, tu smo popunjeni. Na vreme su nam došli igrači bez obeštećenja, ali želimo još jednog igrača. Kao što tražimo i u drugim linijama, za slučaj da neko ode. Neka rešenja već imamo. Nećemo dovoditi po svaku cenu“.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!