TO BI BIO VELIKI UDARAC ZA TIM: Stigla ponuda od 2 miliona evra za Partizanovog štopera - odgovor kluba negativan

Novosti

08. 07. 2021. u 13:57

NAJAVILI su iz Partizana da će ovog leta biti dosta odlazaka, ali samo jedan fudbaler nema dozvolu za transfer.

ТО БИ БИО ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА ТИМ: Стигла понуда од 2 милиона евра за Партизановог штопера - одговор клуба негативан

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Aleksandar Stanojević je tokom priprema naglasio da jedino Igor Vujačić ne može da napusti crno-bele, a ako pitate crnogorskog štopera - nema ništa protiv!

Vujačić je prethodnu sezonu počeo kao rezervista, da bi potom oformio tandem sa Svetozarom Markovićem, postigao nekoliko golova i postao nezamenljiv deo Stanojevićevog tima.

"Posle takve Stanojevićeve izjave ne pada mi na pamet da napuštam Partizan", rekao je Igor Vujačić za "Sportski žurnal" sa priprema u Tuju.

FOTO: FK Partizan

"Stanojević mi je kazao isto što i vama, novinarima: u decembru - može, ali sad... da ostanem. Naravno da mi tako nešto izuzetno znači, bez obzira što je sad još veći pritisak na meni. Svetozar Marković se vratio u Olimpijakos i, definitivno, ne bi bilo dobro po klub da u istom prelaznom roku ostane bez oba štopera standardna u prethodnoj sezoni. Daću sve od sebe da opravdam Stanojevićevom poverenje", zaključio je korpulentni crnogorski štoper.

Za njega su navodno stigle dve ponude. Tuluz je nudio oko dva miliona evra, spominjao se i jedan klub iz Premijer lige Rusije, ali...

"Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću da dobijem takve ponude. Još jedan dokaz šta je Partizan u međunarodnim okvirima", kazao je Vujačić i dodao da mu se dopadaju dosadašnja pojačanja - Saničani, Pantić i Rikardo Gomeš.

(Sportski žurnal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a