POJAČAVA SE ZVEZDA: Stigao Krstičić, čeka se Ohi

Z. Ć.

30. 06. 2021. u 21:04

ŠAMPION je do maksimuma zategao vezni red, ali je još u potrazi za pravim pojačanjen u napadu.

ПОЈАЧАВА СЕ ЗВЕЗДА: Стигао Крстичић, чека се Охи

FOTO: M. Vukadinović

Posle tri i po godine provedenih u grčkom AEK, na "Marakanu" se vratio Nenad Krstičić (30), da opet pomogne crveno-belima u novom pohodu ka Ligi šampiona.

Odlično zna kako se to radi. Zvezdine navijače Neno je kupio za sva vremena kada se u istorijskom meču u Salcburgu (2:2, 31. avgust 2018) pravdoljubivo i ratnički zaleteo na protivničkog igrača Pogrančića, zbog toga što je Hrvat na kvarno zgazio Milana Pavkova dok je ležao na zemlji. Po mnogima, to je bio prelomni trenutak koji je podigao ekipu za preokret i nezapamćenu radost zbog prvog prolaza u LŠ.

Prvi Krstičićev mandat u Zvezdi trajao je od avgusta 2017. do decembra 2018. Za to vreme odigrao je 63 utakmice, postigao je šest pogodaka i zabeležio četiri asistencije. Bio je prava radilica u ekipi Vladana Milojevića, pouzdan i jak na lopti. Takođe, nastupao je još i za Sampdoriju, Bolonju i Alaves.

Sada je u "vezi" Dejana Stankovića sve potaman, ali nije u napadu. Zbog toga se sa norveškom Moldeom vode učestali pregovori oko angažovanja Ohija Omoidžuanfoa. Zvezda je odavno bacila oko na visokog centarfora koji želi da dođe na "Marakanu". U poslednje vreme se baš raspucao, njegovi golovi drže Molde na vrhu tabele i zato klub okleva da ga proda. Iako je postigao deset pogodaka na devet prvenstvenih mečeva ove sezone, Ohiju je veći izazov da nastavi karijeru u srpskom velikanu.

ŠKOLARCI PUNE "MARAKANU"

CRVENA zvezda je pozvala dečake i devojčice iz osnovnih škola i škola fudbala u Srbiji da prisustvuju revanš utakmici drugog kola kvalifikacija Lige šampiona, 28. juna protiv Makabija ili Kairata.

Kao što je poznato, crveno-beli su kažnjeni i ne mogu da računaju na navijače, pa u ovakvim situacijama UEFA dozvoljava ulaz na stadion samo deci do 14 godina, u pratnji svojih nastavnika, trenera ili direktora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!