MARKO DMITROVIĆ PROŠAO LEKARSKE PREGLEDE: Bivšem klubu obratio se pismom

Novosti online

29. 06. 2021. u 14:24

GOLMAN reprezentacije Srbije Marko Dmitrović prošao je lekarske preglede i uskoro će i zvanično postati član Sevilje, prenosi Mundo Deportivo.

МАРКО ДМИТРОВИЋ ПРОШАО ЛЕКАРСКЕ ПРЕГЛЕДЕ: Бившем клубу обратио се писмом

Dmitrović postiže gol Foto EPA

Dmitroviću će ugovor sa Eibarom zvanično biti gotov u sredu, 30. juna, te bi nakon toga trebalo da otputuje u Sevilju gde će potpisati višegodišnji ugovor sa ekipom koja je završila na visokoj 4. poziciji u ligi.

Pored Dmitrovića, Eibar se oprostio od još nekoliko igrača na koje neće računati u misiji povratka u La ligu.

Srpski golman se pismom obratio i svima u klubu.

- Dragi navijači, kao što znate, došlo je vreme da se rastanemo. Otkad sam došao u klub 2017. godine, sve vreme ste me podržavali i hrabrili, dugujem vam ogormnu zahvalnost za to - napisao je Dmitrović, a onda se osvrnuo i na ostatak osoblja u klubu.

- Takođe, ogromnu zahvalnost dugujem i članovima kluba zbog tretmana koji su mi pružili, mojim saigračima i celom klubu Eibar što su mi verovali - emotivan je Dmitrović.

Iz Sevilje su najavili da se nadaju da će Dmitrović voditi veliku bitku za mesto startnog golmana sa Jasinom Bonom, dok je gotovo sigurno da će Tomaš Vaclik napustiti klub nakon sjajnih partija na Euru u dresu Češke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice