MESI PRIHVATIO PONUDU: Kapiten Barselone doneo odluku o ostanku u klubu

Novosti online

01. 06. 2021. u 17:08

LIONEL Mesi je sinonim i ikona Barselone. Navijači katalonskog giganta ne mogu da zamisle Argentinca da nosi dres nekog drugog kluba.

МЕСИ ПРИХВАТИО ПОНУДУ: Капитен Барселоне донео одлуку о останку у клубу

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Dva pouzdana izvora su potvrdila danas da Mesi ostaje na "Kamp Nou". Mateo Moreto koji radi za "Skaj sports" u Španiji, te pouzdani Migel Riko potvrdili su danas da je kapiten Katalonaca prihvatio i finansijski deo ponude Barselone i da će potpisati novi ugovor na dve godine.

Glavni čovek u svemu ovome je Đoan Laporta u koga Mesi ima ogromno poverenje. Prvi čovek španskog giganta je obećao Argentincu da će stvoriti jaku Barsu.

Izgleda da će stvarno biti tako, pošto je klub već stigao dvojac Mančester sitija - Kun Aguero i Erik Garsija, blizu su Žoržinjo Vajnaldum i Emerson Rojal. Takođe, uspešno bi trebalo da bude završen posao oko Memfisa Depaja.

Mesi je trenutno sa reprezentacijom Argentine, tokom narednih mesec i po boriće se za trofej Kopa Amerika, a onda se vraća u Kataloniju.

Podsetimo, najbolji igrač Barselone je prošle sezone bio veoma blizu odlaska iz kluba. Pominjalo se da bi mogao da pojača PSŽ i Mančester siti, ali do toga na kraju nije došlo.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri