PRIČALO SE DA ĆE U ZVEZDU, DOVEO GA MIHA: Napadač potpisao odmah po ispadanju sa EURA - Srbin u Bolonji

Novosti

28. 06. 2021. u 13:56 >> 14:07

ITALIJANSKI klub mu je ponudio tri miliona evra na godišnjem nivou.

ПРИЧАЛО СЕ ДА ЋЕ У ЗВЕЗДУ, ДОВЕО ГА МИХА: Нападач потписао одмах по испадању са ЕУРА - Србин у Болоњи

Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA, Sport klub printscreen

Posle dolaska Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu, pojavila se mogućnost da i Marko Arnautović krene putem svog "zemljaka".

Sve se, međutim, završilo na željama, pošto je krilni napadač austrijske reprezentacije bio preskup crveno-belima, a i želi da još igra u ligi petice, pa je odlučio da se posle Evropskog prvenstva uputi na stadion "Renato Dalara".

Foto: AP

 

Srpski stručnjak na klupi Bolonje Siniša Mihajlović je čekao priliku i dočekao je, pošto je italijanski klub ponudio Marku 3.000.000 evra na godišnjem nivou, što je zadovoljilo Austrijanca srpskog porekla i ubedilo ga da se vrati u Seriju A.

Iako se italijanski prvoligaš još nije zvanično oglasio u vezi ovog transfera, čuveni sportski novinar Fabricio Romano, koji je i lansirao priču o dolasku Arnautovića u Bolonju, na svom Tviteru je objavio informaciju u kojoj tvrdi da je posao gotov.

Ostaje da se na Marakani nadaju nekoj drugoj prilici, u kojoj će Srbin ipak jednog dana zadužiti crveno-belu opremu. Kao što je to uradio i Aleksandar Dragović.

Podsetimo, selekcija Austrije završila je takmičenje na Evropskom prvenstvu, porazom posle produžetka od reprezentacije Italije rezultatom 1:2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri