VUJAČIĆ NIJE NA PRODAJU: Paritzan odbio dva miliona evra od francuskog kluba

Novosti online

25. 06. 2021. u 20:20

FUDBALER Partizana Igor Vujačić odigrao je odličnu polusezonu i sasvim razumljivo je bilo što se našao na radaru pojedinih inostarnih klubova.

ВУЈАЧИЋ НИЈЕ НА ПРОДАЈУ: Паритзан одбио два милиона евра од француског клуба

Foto: M.Vukadinović

Francuski drugolišaš Tuluz bio je spreman da za 26-godišnjeg Podgoričanina plati 2.000.000 evra, ali su crno-beli to odbili jer crnogorski reprezentativac nije na prodaju.

Dva su razloga za ovakvu odluku, prvi: Svetozar Marković se vratio u Olimpijakos i bio bi problem da još jedan važan defanzivni šraf napusti ekipu. Drugi je taj što je Aleksandar Stanojević izričito bio protiv njegove prodaje.

- Ako budu adekvatne ponude za svakog igrača, nemam nikakav problem da ode bilo ko. Samo, na vreme. Mada, živa stvar je prelazni rok. Kad budu došla dvojica napadača bićemo popunjeni na svim pozicijama, pa u slučaju dobre ponude može da ide ko hoće. Samo jedan ne može. Igor Vujačić. Iako je imao ozbiljnu ponudu, međutim, već smo ostali bez štopera Svetozara Markovića. Kasnije, u decembru, može i on. Sad – ne. Mnogo bi nam bilo da nas dva štopera napuste u istom prelaznom roku - pojasnio je Stanojević u razgovoru sa novinarima tokom priprema u slovenačkom Ptuju.

Prema nezvaničnim informacijama, identičnu sumu od 2.000.000 evra za Vujačića je ponudio i jedan klub iz Rusije.

Podsetimo, Partizan 22. jula igra utakmicu Lige konferencija protiv Dunajske Strede.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)