ČALHANOGLU ZVANIČNO U INTERU: Turčin napustio Milan, "rosoneri" ne žale ni za čim

Novosti online

22. 06. 2021. u 20:10

HAKAN Čalhanoglu zvanično je zadužio opremu Intera u koji je stigao iz redova ljutog rivala Milana.

ЧАЛХАНОГЛУ ЗВАНИЧНО У ИНТЕРУ: Турчин напустио Милан, росонери не жале ни за чим

Foto: EPA-EFE/Ozan Kose/POOL

Sigurno da ovo nije prijatno navijačima "rosonera" kojima je otišao jedan od najboljih igrača i to tako što je pojačao gradskog rivala sa kojim se vode velike borbe na terenu.

Odlični vezista će po sezoni zarađivati oko pet miliona evra plus bonusi. U redovima aktuelnog šampiona Italije ostaće najmanje tri godine sa opcijom da produži ugovor na godinu dana.

Inter je morao da nađe zamenu za Kristijana Eriksena koji je proživeo pravu dramu na Evropskom prvenstvu kada se srušio na teren i samo je uz pomoć prisebnosti lekara ostao živ.

Zanimljivo je da je Inter ponudio milion evra više od onoga što je davao Milan za produžetak saradnje. Za "rosonere" je odigrao 172 meča i upisao 32 gola i 48 asistencija. Stigao je u Seriju A iz Bajera iz Leverkuzena 2017. godine.

- Odlučili smo da stavimo limit na plate naših igrača. Ponudili smo koliko smo mogli Hakanu. On je pronašao mesto gde može da dobije više. To je dobro za njega, profesionalac je. Imao je sjajnu sezonu i uvek je bio maksimalno korektan. Napravio je izbor, mi ne žalimo ni za čim - rekao je Paolo Skaroni, predsednik Milana.

Podsetimo, Đanluiđi Donaruma će takođe napustiti Milan. On bi trebalo da postane novi čuvar mreže PSŽ-a.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)