STIGLA ZVANIČNA PONUDA NA "MARAKANU", ZVEZDA NEZADOVOLJNA: Anderleht hoće Petrovića, crveno-beli traže više

Novosti online

02. 06. 2021. u 10:07

ZNALO se da će fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović biti tražena roba u letnjem pralaznom roku i na adresu crveno-belih stigla je zvnaična ponuda za mladog igrača.

СТИГЛА ЗВАНИЧНА ПОНУДА НА МАРАКАНУ, ЗВЕЗДА НЕЗАДОВОЉНА: Андерлехт хоће Петровића, црвено-бели траже више

FOTO: M. Vukadinović

Belgijski velikan Anderleht poslao je šampionu Srbije ponudu od 1.500.000 evra, saznaje "Mozzart sport". Zvezda nije zadovoljna sa tim i traži bar milion više i određene procente od naredne prodaje.

Ostaje da se vidi da li će se ovaj klub koji ima veliku tradiciju kupovine u Srbiji povući iz pregovora ili će prihvatiti ono što želi klub iz Ljutice Bogdana.

Momak iz Krupnja je ove sezone u Superligi Srbije odigrao 35 utakmica i postigao jedan gol. Ipak, navijači Zvezde posebno pamte njegov projektil protiv Genta kojim je trasirao crveno-belima ka pobedi.

Belgijski gigant ima dugu tradiciju kupovine igrača sa ovog podneblja. Kupovina Aleksandra Mitrovića iz Partizana predstavlja jedan od najvećih izlaznih transfera u istoriji (pet miliona evra). Anderleht je od Crvene zvezde kupio Luku Milivojevića, dok je pre nešto više od godinu dana iskoristio smetnje na realaciji uprava kluba-Luka Adžić oko novog ugovora. I za 800.000 evra dobio krilnog igrača, koji je trenutno na pozajmici u Holandiji.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru