"IZVINJAVAM SE ŠTO SAM IZGUBIO DOSTOJANSTVO": Kapiten Partizana spušta loptu na zemlju

Novosti online

26. 05. 2021. u 08:17

KAPITEN fudbalera Partizana Vladimir Stojković izjavio je večeras da prihvata odgovornost za poraz njegove ekipe u finalu Kupa Srbije i dodao da se izvinjava što je "izgubio dostojanstvo u jednom momentu".

ИЗВИЊАВАМ СЕ ШТО САМ ИЗГУБИО ДОСТОЈАНСТВО: Капитен Партизана спушта лопту на земљу

FOTO: M. Vukadinović

"Moj tim je zaslužio da podigne trofej. Prihvatam potpunu odgovornost jer sam obećao nešto, a nisam ispunio. Oni, igrači i ceo stručni štab, zaslužili su da pobedimo. Za sve ovo se izvinjavam svim Partizanovcima. Neizmerno mi je teško", rekao je Stojković, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana nisu uspeli večeras da osvoje trofej u Kupu Srbije, pošto su u finalu izgubili od Crvene zvezde posle penala.

Penal seriju obeležio je incident posle trećeg jedanaesterca Zvezde. Nikola Krstović je posle datog gola provocirao golmana Partizana, koji je gurnuo loptu napadaču Zvezde u lice.

"Izvinjavam se i što sam izgubio dostojanstvo u jednom momentu i obećavam da ću sve ove trenutke, koje sam želeo da im ispunim i ostvarim sa timom, kad-tad nadoknaditi i vratiti", istakao je Stojković.

On je naveo da mu je teško što je izneverio trenera i saigrače u želji da podignu trofej Kupa o kome je "sanjao zajedno sa njima, kao malo dete".

"U toj želji sam sagoreo. Oni su ovo zaslužili više nego ikad. Preteško mi je, prvenstveno zbog njih i svih Grobara", zaključio je Stojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima