DEVOJKE IZ HURRICANE SE OPUŠTAJU PRED NASTUP: Evo kako uraganke ubijaju tremu pre izlaska na evrovizijsku scenu (FOTO)

Novosti online

20. 05. 2021. u 20:01

PREDSTAVNICE Srbije na Evroviziji "Hurricane" oduševile su mnoge svojim spontanošću, izgledom i glasom, a uskoro će nastupiti na sceni u Roterdamu na drugom polufinalu ovog takmičenja.

ДЕВОЈКЕ ИЗ HURRICANE СЕ ОПУШТАЈУ ПРЕД НАСТУП: Ево како ураганке убијају трему пре изласка на евровизијску сцену (ФОТО)

Foto: Printskrin

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić spremne su da osvoje scenu, a sada je otkriveno šta rade tik pred nastup. Naime, sve je snimio njihov šminker Aleksandar Đikić i objavio video na Instagram.

Sanja je sedela u stolici dok joj je jedna devojka pravila frizuru, Ksenija je spavala na kauču, a Ivana je leškarila u fotelji i gledala u telefon.

Cela Srbija je svim srcem uz devojke, svi navijaju za njih.

Njihova pozitivna energija osvaja planetu, a to će dokazati i večeras kada uživo u programu nastupe sa vrtoglavim scenskim nastupom i još boljim vokalnim sposobnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)