VATRENA KARDAŠIJANKA OSTAVLJA BEZ DAHA: Čista provokacija “kada ogladni” u bikiniju

Novosti online

17. 05. 2021. u 22:26

AMERIČKA rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (42) je objavila nove provokativne fotografije na društvenoj mreži Instagram, a tom prilikom je istakla da se dobro oseća u svim nijansama roze boje.

ВАТРЕНА КАРДАШИЈАНКА ОСТАВЉА БЕЗ ДАХА: Чиста провокација “када огладни” у бикинију

Foto: Printskrin/instagram

Naime, popularna Kortni je prvo objavila fotografiju u providnoj, ružičastoj haljini ispod koje su joj se nazirale bradavice, a lepa haljina u kojoj se slikala je "Versaće" vintidž model, koja dosta liči na spavaćicu.

Cena ove prelepe haljine je 1.374 funti, odnosno 1.596 evra. Ona je zatim objavila fotografiju na kojoj pozira u pink minijaturnom bikiniju, a tom prilikom je jela hamburger.

Kortni je objavila i jednu fotografiju sa mlađom sestrom Kendal Džener (25) na kojoj sede na džet-skiju na naduvavanje, kao i niz drugih fotografija na kojima se vidi da voli roze boju, ali i da je veoma zavodljiva.

"Prelepa si", "Vau nerealno si zgodna", "Sve ti boje lepo stoje, a ova najbolje", "Vau neverovatna lepota", "Kakvo telo", glasili su komentari fanova.

Inače, Kortni je početkom godine potvrdila svoju vezu sa bubnjarem Travisom Barkerom na društvenim mrežama.

Ona je tada objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se drži za ruke sa Barkerom i tako je ozvaničila svoju vezu pred milionima fanovima.

Novopečeni ljubavni par je pre nekoliko meseci otišao u Palm Springs u Kaliforniji, gde njena majka Kris Džener ima kuću (65).

- Zajedno su u Palm Springsu, izlaze oko mesec-dva dana. Dugo su bili prijatelji, ali postalo je romantično. Trevisu se ona sviđa već neko vreme - rekao je nedavno izvor blizak rijaliti-zvezdi za magazin "People".

Da ljubav itekako cveta Kortni je pokazala pre nedelju dana na svom Instagramu kada je svojom rukom istetovirala Travisovu ruku, na kojoj je napisala "volim te".

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)