"POLJUBAC SE JESTE DOGODIO": Vesna Đogani se oglasila prvi put nakon skandala

Novosti onlajn

09. 05. 2021. u 16:51

NAKON što je Đole Đogani uhvaćen kako se navodno ljubi sa drugom ženom, prvi put za medije oglasila se i njegova nevenčana supruga Vesna Đogani, koja je sa njim u zajednici već 20 godina.

ПОЉУБАЦ СЕ ЈЕСТЕ ДОГОДИО: Весна Ђогани се огласила први пут након скандала

Foto: Printscreen/Pink

- Ja moram da kažem da nema priči ni o kakvoj prevari. Osećala sam se čudno. Ovakav marketing ne želim ni najgorem neprijatelju. Ljudi koji nas poznaju odmah su rekli da to nije istina - rekla je Vesna i dodala:

- Ovo nije istina. To je naša poslovna saradnica koja nama vodi posao. Mi smo svakodnevno sa njom u kontaktu. Ona se tom prilikom zahvalila Đoletu jer je odneo televizor njenom bratu.

- Nas dve smo razgovarale. Njen muž je jako povređen. On nije iz javnog sveta i ne zna o čemu se tu radi. Kada sam je pozvala pitala sam je da li je dobro i rekla joj da ne sumnjam da je išta imala sa Đoletom - istakla je Vesna, a onda je progovorila i o poljupcu.

- Poljubac se dogodio. Ali, poljubc može i u montaži da se izmontira, da se uspori kadar.

- Đole je veoma iskren. Kada se desila, najava, meni nije bilo svejedno. Rekla sam mu "Đole, da li imaš nešto da mi kažeš". Ja njim živim 20 godina, znam njegov brk kada se smeje. On mi je rekao "Ja ne znam o čemu se to radi".

- Kada bi Đole imao ženu sa strane prvo bi meni rekao. Kada naiđe problem, mi ga prvo kod kuće rešimo.

-Meni stižu poruke "karma je kučka" i slično - istakla je Vesna za "Premijeru - Vikend Specijal".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)