PORODICA JE SVE: Bridžet Mojnahan, Erin Regan iz "Plave krvi"

M. J. M.

07. 05. 2021. u 11:06

JEDAN od dugovečnijih američkih policijskih TV serijala, "Plava krv" (Foks krajm, 21.05), na male ekrane vratio nam je zvezdu osamdesetih godina prošlog veka Toma Seleka.

ПОРОДИЦА ЈЕ СВЕ: Бриџет Мојнахан, Ерин Реган из Плаве крви

Foto Foks/Instagram

Čuveni Magnum, privatni detektiv sa Havaja, koji je svojevremeno zadavao muke svojim kolegama u uniformi, sada kao policijski komesar, ali i glava porodice Regan, sedi za stolom i tokom nedeljnih ručkova pokušava da razreši muke svojih ćerki i sinova. Jedna od njih je i Erin Regan, okružni tužilac kojoj su kao i ostatku Reganovih, zakon i red u krvi.

ZVERKINA DEVOJKA NATAŠA

BRIDžET Mojnahan, koje se mnogi sećaju i kao Zverkine devojke Nataše iz "Seksa i grada", otkrila nam je kakav je odnos između Erin i Frenka u "Plavoj krvi".

- Zbog prirode naše službe, Frenk i moja Erin često se nalaze u sukobu, jer određene situacije posmatraju svako iz svoje vizure. Erin iz ugla nekoga kome su pravna načela i zakoni primat, dok je Frenku najvažnije da zločin bude rešen, a onaj koji ga je počinio - iza rešetaka.

Foto Foks/Instagram

Glumica Bridžet Mojnahan, ne krije da joj je veliko zadovoljstvo što je već 11 sezona deo "Plave krvi", a u ekskluzivnom intervjuu za "Novosti", otkriva kako je igrati rame uz rame sa jednim od najpoželjnijih muškaraca 20. veka.

- Tom Selek je bez sumnje jedna od najvećih TV zvezda prošlog veka. Živa legenda. Bila sam oduševljena kada sam otkrila da ću igrati sa čuvenim Magnumom. Osim što je toliko toga uradio i postigao u karijeri, Tom je i neverovatno atraktivan muškarac. Da sam malo starija, ne sumnjam da bih se zaljubila u njega - iskrena je glumica.

Kako je izgledalo vaše putovanje tokom decenije u "Plavoj krvi"?

- Još od trenutka kada sam prvi put dobila scenario na čitanje, shvatila sam da je ovo drugačija verzija "policijske priče". Obično je fokus u ovakvim serijama na onome što se događa na ulicama. Pratimo policajce u akciji. Međutim, ovo je priča o porodici i odnosu njenih članova prema policijskom pozivu koji je generacijama deo tradicije Reganovih. Kada sednemo za porodičnu trpezu otkrivamo ko su ljudi ispod tih uniformi. Neki od nas su advokati, drugi komesari, ja sam okružni tužilac. Ali svi smo povezani sa zakonom. Serija govori o tome kakve žrtve svaki od junaka koje tumačimo podnosi zbog svog posla.

Koji trenutak iz serije će vam ostati kao najdraža uspomena kada jednom padne i ta "poslednja klapa"?

- Mada je ovo priča o životu policajaca i službenika reda i zakona, slika koja će me uvek pratiti, jeste upravo ona kada se svi okupimo za stolom kao porodica. Smatram da je to i najsnažnija poruka serije. Porodica je uvek ta koja te čeka na kraju dana. Većina nas nosi istu tu sliku iz svog doma. Taj porodični ručak više je od običnog obroka. To je prilika kada se svi okupimo. Simboliše zajednicu. Trenutak kada sa druge strane vrata ostaju svi oni, koji nisu deo tog bliskog, zatvorenog kruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024