ANĐELKA PRPIĆ O SERIJI "JEDINI IZLAZ": Ana Kolar nije zaslužila takav život

Novosti online

01. 05. 2021. u 23:27

MNOGIMA je prva asocijacija na Anđelku Prpić serija "Andrija i Anđelka", ali sada ju je vrlo lako zamenila Ana Kolar u "Jedinom izlazu".

АНЂЕЛКА ПРПИЋ О СЕРИЈИ ЈЕДИНИ ИЗЛАЗ: Ана Колар није заслужила такав живот

Foto: Printskrin

- Ima mnogo novih likova. Svaka priča iz filma je dobila više prostora u seriji. Najviše sam se plašila scena sa sinom Lukom, kog igra Andrija Bošković, a on mi je olakšao posao. Odnos majke i sina mnogo je drugačiji u seriji od onog kako ga zamišljam. Nisam bila sigurna hoću li to izvesti na pravi način. Tu je i mala Klara Hrvanović, koja igra Anu kad je bila mala. Srećna sam što nemamo zajedničke scene, jer bi me oduvala u kadru. I serija i film govore o jednoj strašnoj sudbini, ali u životu iz svakog problema postoji izlaz. Ana Kolar nije zaslužila takav život - kaže Anđelka.

Foto: D. Milovanović

Anđelka kaže da je bio izazov glumiti Anu Kolar.

- Darko Nikolić je jedan od retkih reditelja koji o nama ne razmišlja kao o glumcima iz nekih fioka. Pred mene i ostale kolege stavio je izazove i dao uloge iz kontre. Da igramo likove u kojima ljudi nisu navikli da nas gledaju. Ne mogu da kažem da me to nije uplašilo, ali me je nateralo da se za ovo snimanje pripremim na jedini mogući način, da nađem pravi izlaz s puta, a to je ozbiljan posao i velika priprema.

Otkrile je i da je u seriji "Žene sa Dedinja" nosila stvari Nataše Bekvalac.

- Lepa je priča o mojoj prvoj ulozi. Volim tu seriju, a posebno prvu sezonu. Temeljno sam se spremala. Imali smo problem da za Čarnu nađemo kostime. Kostimograf Ivana Rabrenović stalno je mislila da još nešto fali, a onda je nestala sa seta i došla nakon 15 minuta s velikim džakom. Donela je stvari Nataše Bekvalac, koje je ona nosila na nastupima. Imala sam u seriji nekoliko Natašinih kostima. Dragan Mićanović kao partner, o tome sam mogla samo da sanjam... Nekad te stvarno bog pomiluje.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!