"OSTAVIO SAM JE ZBOG MLAĐIH I LEPŠIH" Marina Tucaković je 4 godine bila u vezi sa ovim Oliverom Mandićem - "Patila je zbog mene!"

Novosti onlajn

01. 05. 2021. u 12:04

TEKSTOPISAC Marina Tucaković sedamdesetih godina prošlog veka bila je u ljubavnoj vezi sa pevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere. Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

ОСТАВИО САМ ЈЕ ЗБОГ МЛАЂИХ И ЛЕПШИХ Марина Туцаковић је 4 године била у вези са овим Оливером Мандићем - Патила је због мене!

Foto: Instagram

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je „LJuljaj me nežno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ - ispričao je Mandić pre nekoliko godina za beogradske medije, a potom dodao da su ipak posle turbulentnog raskida ostali u prijateljskim odnosima:

- Posle našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše.

Iako tvrdi da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina kaže da se ne seća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

- Bilo je to tako davno. Više se i ne sećam. Oliver je bio presladak mladić, uvek doteran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala - ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

ZJovanović

Inače, Marina i Oliver su isto godište, rođeni su 1953. godine, a u periodu zabavljanja imali su oko dvadesetak godina. Kada su Marinu pre nekoliko godina novinari upitali kakav je ljubavnik bio pevač, koji danas ne voli da daje intervjue i pojavljuje se u javnosti, odgovorila je najpre:

- Neću da pričam o intimnim odnosima. Nemojte to da me pitate - a onda kratko dodala:

- Bio je dobar.

Marina je otkrila i da je ona glavni "krivac" za to što je Oliver postao pevač.

- Imao je divne pesme, ali nije želeo da peva. Ubedila sam ga da treba da peva, a ne da daje pesme drugima. Nije on neki veliki pevač kao Haris DŽinović, ali je imao specifičnu boju i način pevanja. Postigla sam sa njim veliki uspeh, kao i on sa mnom. NJegove pesme će živeti zauvek - pričala je Marina pre nekoliko godina.

Danas su Marina i Oliver u dobrim, prijateljskim odnosima, a Tucakovićeva je dugi niz godina u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom Futom Radulovićem.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)