DŽEGER I GROL NAPRAVILI POST-PANDEMIJSKU HIMNU: U pesmi se spominju lokdaun, maske, Tik Tok, Bil Gejts i reptili (VIDEO)

Novosti online

14. 04. 2021. u 11:39

SLAVNI muzičari Mik Džeger i Dejv Grol udružili su snage i napravili post-pandemijsku himnu, iznenađujući singl koji se odnosi na mnoge simbole i kontroverze na koje smo nailazili tokom kovid ere, uključujući lokdaune, maske, aplikacije TikTok i Zum, gojenje tokom karantina i anti-vaksere.

ЏЕГЕР И ГРОЛ НАПРАВИЛИ ПОСТ-ПАНДЕМИЈСКУ ХИМНУ: У песми се спомињу локдаун, маске, Тик Ток, Бил Гејтс и рептили (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ Youtube

Pesma se zove "Eazy Sleazy" i postavljena je u utorak na društvenoj platformi Jutjub, preneo je Njujork post.

- Želeo sam da podelim ovu pesmu koju sam napisao povodom izlaska iz lokdauna, sa mnogo željenim optimizmom. Dejve, hvala ti što si uskočio za bubnjeve, bas i gitaru, bila je zabava raditi sa tobom na ovom projektu. Nadam se da će svi uživati u pesmi "Eazy Sleazy", poručio je slavni frontmen Roling Stounsa Mik Džeger (77).

Autori teksta nisu se ustezali ni da opevaju teorije zavere pa tako pominju ravnozemljaše, vanzemaljce i duboku državu, reptile, Bila Gejtsa, čipovanju i kontrolu uma.

Internet kultura takođe je u fokusu pesme. Rokeri su primetili da svi provodimo previše vremena gledajući u svoje telefone, širi se i Tik-tokov „glupi ples", a tu je i beskrajna količina Zum poziva.

Ipak nije sve crno jer smo se ipak na neki način „svi vratili u raj“.

Dejvid Grol (52) je američki rok muzičar, pevač i tekstopisac, a karijeru je počeo osamdesetih godina, prva poznata grupa mu je bila Skrim, a kasnije je bio bubnjar u Nirvani. Posle samoubistva frontmena Nirvane Kurta Kobejna osnovao je Fu Fajterse, a radio je sa mnogim poznatim muzičarima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)