PODRŠKA ZA VEGANE: JK javno obećala besplatnu reklamu

V. N.

14. 04. 2021. u 12:29

FOLK diva, kako je Jelena Karleuša (42) samu sebe prozvala, javno je obećala da će besplatno reklamirati svakog proizvođača veganske hrane u Srbiji koji "shvati da je budućnost svih - bez prženih leševa u ishrani".

ПОДРШКА ЗА ВЕГАНЕ: ЈК јавно обећала бесплатну рекламу

Foto ATA Images

 - Da li postoji prehrambena industrija u Srbiji ili na Balkanu koja će konačno da počne da se bavi veganskim proizvodima i veganskim zamenama za namirnice životinjskog porekla - objavila je na društvenim mrežama JK, koja odavno ne jede životinjsko meso. - Aman, ljudi, da li ste svesni da je to pravi biznis, jer milioni vegetarijanaca i vegana na ovim prostorima muku muče sa nedostatkom takvih proizvoda.

U Evropi i Americi postoji preukusna zamena za sve. Industrija bi zaradila milijarde, šta čekate više? Javno obećavam da ću besplatno reklamirati svakog proizvođača hrane koji konačno shvati da je budućnost svih - bez prženih leševa u ishrani. Zašto oduzimati život nekome zbog jednog ručka, kada postoji identična biljna zamena? 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)